Costel a cucerit-o pe Leana cu „mirosul de beteu” si cu bataia! „Permiteti-mi sa ma numesc Elena...” – replica ce a schimbat mersul lumii si a dus la aparitia lui Axinte

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Azi, de la ora 21:30, in primul episod din Vacanta Mare – „Leana s-a intors”, ii regasim pe Leana si Costel tineri, in chiar ziua in care si-au cazut cu tronc reciproc.

Leana il cucereste pe Costel cu insistenta si ochelarii de intelectuala, Costel ii ia mintile Leanei cu aerul glacial, basca pe ochi, spray-ul Napoca si „mirosul de beteu”.

„Hai ca te vad ca esti instarit, cu salopeta asta ....lucrezi pe la cooperativa, nu se poate.... Permiteti-mi sa ma numesc Elena... ”, se introduce Leana cu patos.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16787317/1/media-144084083048529800.jpg
Tot in episodul de maine, Leana va avea revelatii dupa revelatii, dupa ce Costel construieste in casa taraneasca o toaleta cu dichis, ca la oras. 

 

Nu ratati astazi, de la ora 21:30, premiera noului sezon Vacanta Mare – ”Leana s-a intors”! Aventurile halucinante ale familiei Partag continua sa ne faca sa radem in hohote in aceasta toamna, in fiecare sambata seara, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.