Costel Baloiu, "Pistruiatul": "L-am perceput pe Sergiu Nicolaescu ca pe un om distant, rece"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 12:05

Costel Baloiu a devenit celebru in urma cu 40 de ani odata cu celebra serie "Pistruiatul", in regia lui Francisc Munteanu.

Anii au trecut, iar pustiul roscovan si pistruiat a devenit barbat in toata firea. Avea doar 13 ani cand l-a cunoscut pe regretatul regizor, Sergiu Nicolaescu. Au fost colegi de platou la filmarile seriei "Pistruiatul". In direct la" WOWbiz", Costel Baloiu si-a adus aminte cu nostalgie de cele mai frumoase momente din viata lui. A reusit cu greu sa faca o poza cu Sergiu Nicolaescu intr-o pauza de filmare.


Data fiind diferenta de varsta, Costel avea atunci doar 13 ani, iar Sergiu Nicolaescu peste 40 de ani, Pistruiatului i-a fost dificil sa lege o prietenie cu marele regizor. L-a stimat, insa, toata viata chiar daca destinul a facut ca steaua Pistruiatului sa nu mai straluceasca pe platourile de filmare. Costel Baloiu a marturisit ca oamenii inca il mai recunosc si astazi, strigandu-l "Pistruiatul". Porecla i-a ramas si astazi, dar pe Costel Baloiu nu poate decat sa il bucure acest lucru.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/pistruiatul-fd911e2749be80b21ea49a721a6a04c3.JPG