Costel Biju a dat cărțile pe față la „Duet cu Alexandra”: „Ce nesimțit sunt”! Ce părere are artistul despre industria muzicală din ziua de azi

Autor: Lavinia Medrea

Ce părere are artistul despre industria muzicală din ziua de azi

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, invitat a fost Costel Biju.

În ultima ediție a emisiunii online „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive și pe Kanal D2, invitat a fost Costel Biju, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară.

Costel Biju a dat cărțile pe față la „Duet cu Alexandra”

Costel Biju este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de manele de la noi.

Artistul a reușit să se facă remarcat de-a lungul timpului prin muzica pe care a cântat-o dar și prin stilul său caracteristic simpatic, plin de umor.

Citește și: Cea mai grea cumpănă din viața lui Costel Biju! Au trecut 11 ani de atunci, dar artistul încă rememorează cu greu amintirile dureroase: „Dumnezeu mi l-a salvat”

Costel Biju a recunoscut că a plecat de jos ca fiind lăutar și că îi place să facă acest lucru, și nu se numește „artist”, așa cum fac alți colegi de breaslă.

Întrebat dacă mai consideră că există loc pe piață, Costel Biju a fost cât se poate de sincer.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Păi, dacă mă întreb pe mine, nu mai în loc de mult. Nu sunt lăutari, sunt d-ăștia care cântă cu auto-tune, sunt cei mai buni în studio. Ce nesimțit sunt!”, a spus Costel Biju, râzând.

Cea mai mare dorință a lui Costel Biju

Pe lângă pasiunea pentru cântat, Costel Biju are și o pasiune necunoscută, și anume gătitul! Se pare că manelistul și-a dorit de mic să aibă o afacere în domeniul culinar și încă se gândește la acest lucru și în ziua de astăzi.

Citește și: Costel Biju a suferit o intervenție chirurgicală foarte complicată! Prin ce a trecut artistul: „Eu am fost operat, operație foarte grea”

„Știi ce-mi place mie și mi-am dorit de mic? Să fac o afacere pe partea culinară. Eu sunt și un bucătar, nu excepțional, dar bun. Cu siguranță dacă mănâncă cineva ceva preparat de mine, o să-i placă.

Îmi place de la design, ornamentare, până la gust. Aș vrea cu toată ființa să-mi deschid un restaurant, chiar și un fast-food, ca să dau eu naștere unor preparate noi, să le fac a la Biju, știi? Îmi place să mănânc turcește și chinezește, dar eu acasă prepar mai mult italienește. Mi se pare mai simplu, nu?”, a mărturisit Costel Biju.