Costel Biju a suferit o intervenție chirurgicală foarte complicată! Prin ce a trecut artistul: „Eu am fost operat, operație foarte grea”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 ian 2024, 01:00

Prin ce a trecut artistul

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, invitat a fost Costel Biju.

În ultima ediție a emisiunii online „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive și pe Kanal D2, invitat a fost Costel Biju, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară.

Costel Biju a suferit o intervenție chirurgicală foarte complicată

Costel Biju este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de manele de la noi.

Artistul a reușit să se facă remarcat de-a lungul timpului prin muzica pe care a cântat-o dar și prin stilul său caracteristic simpatic, plin de umor.

Cu ceva timp în urmă, Costel Biju s-a temut că-și va pierde vocea și nu va mai putea să le spună copiilor „vă iubește tata”. Motivul pentru care s-a temut a fost faptul că a trecut printr-o intervenție chirurgicală în care a fost operat pe corzile vocale.

A fost vorba de o operație destul de complicată, artistul având, atunci, doi noduli și doi polipi.

Citește și: Roxen, muzică bună și povești de viață impresionante, în această seară, la “Duet cu Alexandra”, emisiune difuzată la 22:00, la Kanal D2 “Ajunsesem chiar în punctul în care să nu mai am cu cine să vorbesc în jurul meu”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Costel Biju este, de asemenea, foarte atent la vocea lui, și ia tratamente pe care le consideră sfinte.

„Când sunt în situații critice, am câteva pastile pe care eu le consider că sunt bune, cu acid hialuronic. Îmi face ceva la corzi acolo (n.r.: pastila), folosesc Decasept, Trachisan, și mai fac exerciții cu vocea, am niște chestii, m-a învățat doamna doctor, eu am fost operat pe corzile vocale, operație foarte grea, doi noduli și doi polipi, Alexandra.

Polipii sunt noduli netratați, și m-a învățat fel și fel de exerciții care m-au ajutat. În 2016 m-am operat pe corzile vocale”, a declarat Costel Biju.

Cum își reface Costel Biju vocea 

Ca orice artist, Costel Biju a întâmpinat momente în care, după prea multe cântări, vocea lui a slăbit și a avut nevoie de un repaus. Artistul știe că cel mai bun lucru pe care îl poate face este să nu vorbească deloc, dar nu se poate abține să nu-și salute familia sau să nu-și sune părinții în momentul

în care pășește în casă.

Citește și: Ce mai face Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral! Îl ascultai des la radio pe vremuri, iar acum a venit la „Duet cu Alexandra”

„Cea mai bună recomandare și cea mai sfântă recomandare este fermoarul la gură. Dar nu pot, n-am cum, să nu vorbești când ajungi acasă cu soția, cu copiii?! Să nu dai un telefon la mamă, ce ai făcut de mâncare, mi-e dor de tine, cu prietenii...

n-ai cum. Cel mai bun medicament este somnul și tăcerea”, a mai spus Costel Biju.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?