Costi Ioniță a acceptat provocarea Survivor România si este pregătit să ofere un show de excepție telespectatorilor Kanal D Romania.

Cântăreț de succes, compozitor și producător muzical prolific, Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România. A avut de-a lungul timpului o evoluție spectaculoasă și a influențat în bine cariera mai multor artiști români. Costi Ioniță are 1,78 înălțime. Artistul a avut probleme cu greutatea în trecut, însă a reușit să slăbească. Potrivit ultimelor sale declarații, Costi Ioniță are în jur de 77-78 de kilograme. 

Costi Ionita a fost eliminat de la Survivor Romania, in urma voturilor celor de acasa. 

Citeste si: WOW! Cu cine a petrecut Costi Ionita imediat dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Artistul i-a transmis si un mesaj lui Jador dupa ce l-a propus spre eliminare

CV Costi Ioniță - Cu ce se ocupa înainte de Survivor Romania 2021

A avut de-a lungul timpului o evoluție spectaculoasă și a influențat în bine cariera mai multor artiști români. Încă de la o vârstă fragedă și-a făcut cunoscut talentul muzical, la doar 12 ani întră în taraful clubului Constanța, la 13 ani mergea cu taraful în Franța, iar în liceu înființa trupa de rock Agartha. 

De numele lui s-a legat și evoluția mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara, dar și succesul uluitor al unor piese ce au fost mult timp pe buzele a milioane de fani. În 2012, Costi Ioniță era nominalizat la „Premiile Grammy”, cu hitul produs și cântat de Shaggy  cu Kat DeLuna,  „Dame”. 

Date Biografice Costi Ioniță 

Vârstă: 42 de ani

Înălțime: 1,78 m

Greutate: 77-78 de kilograme

Echipă: Faimoșii

Costi Ioniță s-a născut în 1978, în Constanța, pe 14 ianuarie. A început să cânet la vârsta de 6 ani, atunci când păritții l-au înscris la „Clubul pionierilor” din Constanța. Puțină lume știe despre Costi Ioniță faptul că nu este doar cântăreț, producător și compozitor, ci și medic stomatolog. 

Costi Ioniță spune acum „Da!” unei noi provocări uriașe, atipice pentru parcursul lui – „Survivor România”. 

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! ''Survivor România''  va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniță. 

Galerie FOTO. Ce imagini postează Costi Ioniță pe Instagram

Costi Ioniță este prezent și pe Instagram. Acesta a reușit să adune doar 112.000 de urmăritori pe contul său de socializare, deși succesul pe care îl are pe Youtube este unul uriaș. Costi Ioniță postează fotografii cu artiștii cu care colaborează, dar și video-uri scurte cu trailerele melodiilor. Acesta postează și fotografii cu el și diverși artiști cu care colaborează, dar rar postează imagini cu el singur.