Costi Ioniță, concurent la „Survivor România”, sezonul 2. Ce l-a determinat să accepte provocarea?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 dec 2020, 14:57
Costi Ioniță va face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Instagram

„Survivor România”, un show care le testează limitele concurenților, va începe în curând la Kanal D, iar din echipa Faimoșilor va face parte și Costi Ioniță.

Costi Ioniță, un nume cunoscut în industria muzicală din România, a acceptat provocarea de a concura în sezonul cu numărul 2 al emisiunii „Survivor România”. Deși nu este sportiv de performanță și nici nu petrece ore bune în sălile de sport, artistul este convins că va face față probelor de la „Survivor România”, emisiunea fiind cea mai bună modalitate prin care își poate testa limitele.

Cine este Costi Ioniță și ce spune despre participarea la „Survivor România”?

Costi Ioniță este cântăreț, compozitor și producător muzical, iar de-a lungul timpului, acesta a fost implicat în proiecte muzicale de succes, având nenumărate colaborări atât cu artiști din țară, cât și din străinătate. Dacă la începutul carierei s-a făcut remarcat datorită vocii sale, la doar 12 ani intrând în taraful clubului Constanța, urmând ca ulterior, în liceu, să pună bazele trupei rock Agartha, pe măsură ce anii au trecut, Costi Ioniță s-a ocupat mai mult de promovarea altor artiști, acesta

stând în spatele succesului unor trupe ca Valahia, Exotic, Sahara. 

Costi Ioniță a început să cânte la o vârstă fragedă, mai exact la doar 6 ani, atunci când părinții săi i-au îndrumat pașii către o carieră în industria muzicală, înscriindu-l la „Clubul pionierilor” din Constanța. Peste ani, decizia părinților s-a dovedit una inspirată, Costi Ioniță fiind unul dintre artiștii de succes din România.

Costi Ioniță a colaborat cu artiști internaționali, iar în anul 2012, artistul a fost nominalizat la „Premiile Grammy” cu piesa „Dame”, interpretată de Shaggy și Kat DeLuna.

Citeste si: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu, primii „grei” în cea mare tare competiție din 2021 – cel de-al doilea sezon „Survivor România”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După o perioadă în care a fost o prezență discretă în showbizul autohton, Costi Ioniță s-a întors cu forțe proaspete, acesta lucrând cu artiști iubiți de publicul din România, printre care se numără Lidia Buble, Anna Lesko, Jador, Iancu Sterp, Bogdan Mocanu sau Dodo. Piesele lansate au ocupat primele poziții în trending, pe Youtube, astfel că, în prezent, Costi Ioniță se bucură un real succes.

Deși este în centrul atenției în momentul de față, iar artiștii cu care colaborează reușesc să fie pe placul publicului într-un timp foarte scurt, Costi Ioniță va fi nevoit să renunțe pentru

o perioadă la proiectele muzicale, având în vedere că va pleca în Republica Dominicană, acesta urmând să facă parte din echipa Faimoșilor la „Survivor România”, sezonul cu numărul 2. Artistul a mărturisit că participarea la emisiune este o adevărată provocare.

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! „Survivor România” va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau

inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniță. 

Costi Ioniță, pe punctul de a-și achiziționa o mașină placată cu aur

Chiar dacă proiectele muzicale din care a făcut parte i-au adus lui Costi Ioniță, de-a lungul timpului, venituri substanțiale, artistul a refuzat să facă dezvăluiri despre averea sa. Dacă alți artiști aleg să meargă în vacanțe scumpe, să își achiziționeze piese vestimentare de la brand-uri de top sau să conducă mașini foarte scumpe, Costi Ioniță nu pare interesat să facă acest lucru, preferând să investească în continuare în muzică.

Cu toate că este destul de discret atunci când vine vorba despre viața sa personală, Costi Ioniță a fost în centrul atenției în urmă cu mai mulți ani, atunci când a fost la un pas să își cumpere o mașină placată cu aur de 24 de karate.

Deși bolidul era unul spectaculos din punct de vedere al aspectului, se pare că anumite detalii tehnice l-au făcut pe artist să renunțe la idee. Din informațiile apărute în presă la momentul respectiv a reieșit că mașina avea probleme pe partea electrică, motiv pentru care Costi Ioniță a refuzat să plătească 140.000 de euro pentru respectiva mașină, având în vedere că aceasta nu funcționa așa cum și-ar fi dorit și ar fi avut nevoie de reparații.

„Era o investitie serioasa si am vrut sa ma asigur ca totul este in regula. Din nefericire, nu era asa. Era vorba despre o masina de expozitie, nu de una nou-nouta, asa ca am preferat sa mai astept, in ciuda faptului ca imi doream aceasta masina.”, declara Costi Ioniță la momentul respectiv, potrivit libertatea.ro 

Citeste si: Cătălin Moroşanu, unul dintre cei mai puternici concurenţi de la "Survivor România", sezonul 2. "În acest concurs mă văd mare la propriu"

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.