Costi Ionita si “spiridusul” lui Shakespeare fac show la “Roata norocului”! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 15:40

In editia de vineri, 28 septembrie, de la ora 20.00 a emisiunii “Roata norocului”, Liviu Varciu il are ca invitat de cantaretul Costi Ionita.

Celebrul cantaret si compozitor este gata sa invarta Roata pentru o cauza nobila, castigurile obtinute urmand sa fie oferite familiei Plugaru, din Craiova.

Ana-Maria machiaza senzational, legata la ochi!

 

Concurentul Ariel Serban face apel la lecturile celor din sala, dupa ce Liviu Varciu il chestioneaza de unde i se trage numele atat de special. “Stii lui William Shakespeare? Acolo exista un personaj, un spiridus, pe nume Ariel.

De acolo vine numele meu! Doar ca eu nu sunt scund!”, glumeste concurentul. 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Ana-Maria Barnoschi are o misiune dificila in aceasta editie: sa-i machieze fata lui Ariel, legata la ochi cu o esarfa. Ce opera de arta iese din mainile Anei si din smerenia si istetimea lui Ariei veti putea urmari vineri, 28 septembrie, intr-o editie speciala.

 

Nu ratati vineri, 28 septembrie, de la ora 20.00, o editie de colectie “ Roata norocului ”, presarata cu surprize uriase, distractie ca la carte si premii uluitoare!