Costin Damașaru dezvăluie adevărul dureros în emisiunea „În Oglindă”: „Am vrut să-mi iau viața”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 oct 2022, 21:10

Costin Damașaru dezvăluie adevărul dureros în emisiunea „În Oglindă”: „Am vrut să-mi iau viața”

Sursa: Captură video

Costin Damașaru a venit în emisiunea „În Oglindă”. Acesta a trecut printr-un moment extrem de greu, lucru ce, la un moment dat, l-a făcut să își dorească să își ia viața.

Costin Damașaru a pășit în platoul emisiunii „În Oglindă”. După cinci ani petrecuți în I ad, așa cum descrie el cea mai grea perioadă din viața sa, acesta a reușit să se pună pe picioare și le împărtășește tuturor din experiența proprie.

„Am vrut să îmi iau viața”

„Ce este important de reținut este faptul că fiecare dintre noi ne putem crea Raiul sau Iadul nostru.

Și Iadul ce înseamnă, de fapt: să nu mai exiști, să nu mai exiști pentru nimeni, să fii invizibil și suferința ta să nu o poți împărți cu nimeni.

Ăsta nu ar fi, neapărat, un lucru rău, dar noi suntem ființe sociale, avem nevoie de validare, avem nevoie de afiliere. Să fii singur cu tine este cea mai mare pedeapsă care îți poate fi dată și, în Iad, ești singur cu tine, cu toate problemele tale, cu toate fricile tale și, foarte important, fără să știi ce să faci.

Citeste si: Mario Simen a povestit cu greu despre momentul în care a fost la un pas să își ia viața. Tânărul în vârstă de 24 de ani se confruntă cu o serie de probleme apăsătoare: „Am obosit foarte tare să trec prin gândurile astea”

Și, atunci, pe românește, o iei pe câmpii. Îți ia mințile, asta înseamnă, de fapt, Iadul.

La un moment dat, în viața noastră, fiecare primește un bobârnac și, în funcție de ce s-a acumulat până atunci, ți-o iei mai rău sau mai bine.

Am vrut să-mi iau viața... e puternic momentul ăsta”, a recunoscut Costin Damașaru, fără să vrea să detalieze, cel puțin pentru moment, subiectul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Durerea mentală, rezultatul evenimentelor dureroase întâlnite pe termen îndelungat

Costin Damașaru susține că, la durerea mentală, se poate ajunge doar în timp, deoarece este nevoie de multe evenimente care să conducă în aceeași direcție.

„Nu a fost, să spunem așa, un singur eveniment, pentru că nu e niciodată atât de ușor să spui «din cauza acestui lucru ».

Nu este așa. Eveimentele majore sunt catalizatori ai unor procese disfuncționale, pentru că, dacă noi eram echilibrați, treceam mult mai ușor peste aceste disfuncții, peste aceste contexte.

Însă, se adună, se adună, se adună, se adună de-a lungul vieții foarte multă murdărie, foarte multă mizerie în subconștient și, atunci, ai nevoie de un bobârnac, ai nevoie de o lovitură.

Am foarte multe agende și asta m-a ajutat foarte mult când eram în Iad. Oamenii se adaptează foarte ușor la durere fizică, la durere mentală mai puțin, durerea mentală este una pe care nu o înțelegi și, dacă nu înțelegi ceva, nu ai cum să te protejezi.

Citeste si: Câți bani a pierdut Simona Halep, după ce a divorțat de Toni Iuruc. Cei doi urmau să facă, în noiembrie, cununia religioasă

Durerea fizică este ceva ce poți controla, la un moment dat, fie cu medicamente, prin meditație, o controlezi. Durerea mentală, cu ghilimelele de rigoare, este ceva ce nu înțelegi și, atunci, apelezi la alte ajutoare”, a mai dezvăluit acesta.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.