Costin Damașaru, dezvăluiri de excepție în cadrul emisiunii „În Oglindă”. În „cei cinci ani petrecuți în Iad”, acesta a căutat vindecarea într-o piramidă din Egipt

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 oct 2022, 20:14

Costin Damașaru, dezvăluiri de excepție în cadrul emisiunii „În Oglindă”. În „cei cinci ani petrecuți în Iad”, acesta a căutat vindecarea într-o piramidă din Egipt

Sursa: Captură video

Costin Damașaru a venit în platoul emisiunii „În Oglindă”. Acesta a răspuns mai multor întrebări legate de cea mai neagră perioadă din viața lui și a dezvăluit ce l-a ajutat să își revină.

Costin Damașaru a fost invitat în emisiunea „În Oglindă”. Acesta și-a deschis sufletul și a vorbit deschis, fără nicio reținere, despre perioada cea mai grea din viața lui, pe care a numit-o „cei cinci ani petrecuți în Iad”.

Costin Damașaru a găsit luminița de la capătul tunelului într-o piramidă din Giza

„Am fost și la vraci, am fost și la o vindecătoare australiancă pe lângă Giza, într-o piramidă...

nu era chiar cea mai echilibrată persoană. Când am ajuns acolo, unde era în căsuța aia, mă lua o mașină în fiecare zi, mă ducea.

I-am trimis poza unei cunoștințe, i-am zis că, «dacă nu ma găsiți vreodată, să știți că aici sunt», i-am trimis și Share Location. Se numește participation mystique conceptul ăsta în care poți să pătrunzi în subconștientul persoanei respective și să extragi informații.

A fost o experiență interesantă, am amintiri foarte plăcute. La început, m-a enervat, trebuie să recunosc, dar, după aia, chiar am început să înțeleg ceea ce face și m-a ajutat.

Citeste si: Cine este Mario Simen, un tânăr în vârstă de 24 de ani, cu vise mari de viitor și cu un trecut apăsător. Copilăria i-a adus un bagaj de traume: „Tatăl meu a consumat alcool, erau foarte multe scandaluri”

Mergeam acolo, mi-a dat un tarot, a făcut regresie, hipnoză, au fost mai multe chestii, a fost interesant. Lângă piramidă era, erau niște piramide mai vechi decât cele din Giza, e un loc foarte încărcat energetic.

Cu ce am plecat de acolo a fost să învăț să meditez cum trebuie și, de atunci, meditez în fiecare zi. Chiar m-a învățat cum să meditez și sunt foarte recunoscător pentru asta”, a dezvăluit Costin Damașaru.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebarea care i-a măcinat sufletul: „De ce se întâmplă asta?”

Deși drumul a fost unul greu, Costin Damașaru știa, încă de la început, ce caută. Acesta voia să se găsească pe sine și că afle de ce i se întâmplă toate acele lucruri.

„Pe mine. De ce se întâmplă chestiile astea și am găsit răspunsul: pentru că nu am avut grijă de mine, pentru că nimeni nu m-a învățat cum să am grijă de mine, nimeni nu m-a învățat cine sunt eu cu adevărat.

Nimeni nu mi-a spus băi, poți să faci asta, ești bun la asta, nu a fost. Nu acuz pe nimeni, dar așa s-a întâmplat, lucrăm cu materialul clientului, adică eu eram inexistent, nu știam cine sunt”.

Citeste si: Dezvăluiri emoționante făcute de Rona Hartner, la “În oglindă”, pe theXclusive! “A fost o dezrădăcinare, dar trebuia să fie locul meu de exil în care mă regăsesc”

„Eu am fost la vreo 65 de terapeuți, am experimentat diferite forme de terapie din cele mai ciudate. Am învățat și mi-am dezvoltat propriul meu sistem”, a mai spus acesta.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.