Costin Gheorghe, mesaj incredibil pentru sora lui, Elena! Uite ce surpriză uriaşă i-a făcut prin intermediul kanald.ro! VIDEO EXCLUSIV!

Autor: G.C.
Actualizat: 06 sep 2020, 09:50

Costin Gheorghe, mesaj incredibil pentru sora lui, Elena! Uite ce surpriză uriaşă i-a făcut prin intermediul kanald.ro!

Mândră de Costin Gheorghe de la Exatlon, Elena, sora "faimosului" ne-a povestit, acum trei săptămâni, ce trăiri avea când îşi vedea fratele, de neoprit, pe traseu.

Citeste si: Elena Gheorghe, petrecere de pomina de ziua ei!

" Cu cât înaintează, concursul devine mai palpitant, iar adrenalina creşte în casa noastră la fiecare meci.

Nu ne este foame, nu ne este sete, suntem ochi şi urechi la televizor timp de trei ore. Fericirea lui Nicholas când vine vacanţa nu este că va dormi mai mult sau că se va juca toată ziua, ci a este încântat că poate privi Exatlon-ul până la ora 23. Nu cred că şi-ar dori cineva să privească această competiţie cu noi, cu familia lui Costin. Avem moduri diferite de a ne exterioriza, iar trăirile noastre sunt demne de un reality show cu râs şi plâns în acelaşi timp.
Suntem foarte mândri de Costin! A evoluat şi parcă ne-a ascultat gândurile şi s-a concentrat mai mult la final. Ne bucurăm când ia puncte. Este cu adevărat sărbătoare la noi
", a declarat, recent, Elena Gheorghe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Costin Gheorghe, mesaj incredibil pentru sora lui, Elena!" Am văzut în schimb videoclipuri şi filmări pe internet şi chiar mi-au dat lacrimile"

Ei bine, acum a venit rândul lui Costin să-i transmită un mesaj emoţionant surorii lui, prin intermediul kanald.ro. Din motive obiective, îndrăgitul "faimos" nu a putut fi prezent la concertul de la Sala Palatului al surorii lui. La spectacolul cu muzică armânească "Luna Alba" care a avut loc săptămâna trecută au participat mai bine de 4000 de fani ai artistei.

Citeste si: Elena Gheorghe, mai in forma ca niciodata! Iata cum se mentine diva

" Îmi pare foarte rău, Elena, că nu am fost alături de tine. Am văzut în schimb videoclipuri şi filmări pe internet şi chiar mi-au dat lacrimile. Vreau să-ţi spun că sunt mândru de tine şi de toată familia noastră. Îţi mulţumesc că eşti sora mea şi te iubesc", a spus îndrăgitul "faimos".

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.