300g cotlet de porc
Rozmarin Salvie 1 fir de usturoi
100 ml otet balsamic
20 g faina
20 g unt
1 g de nucsoara( un strop)
1 lingura de smantana
200g ciuperci de padure
Sare Piper
Ulei extravirgin de masline
100 ml de vin alb
Aromatizam intr-o tigaie ulei de masline, salvie, usturoi si rozmarin, tragem repede bucatile de cotlet de porc.
Sosul de otet balsamic:
Calim untul si faina, adaugam un pic de otet balsamic, un pic de apa, nucsoara si la sfarsit smantana. In alta tigaie trecem repede ciupercile cu ulei de masline, sare, piper, otet balsamic in asa fel sa ramana destul de tari.
La final montam farfuria in felul urmator: feliem carnea de porc, o asezam pe farfurie, o acoperim cu crema de otet balsamic si langa punem ciupercile caramelizate.
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii