Cotlet de porc in sos de busuioc cu salata de mere renette

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

In aceasta editie Chef Antonio Passarelli a gatit cotlet de porc in sos de busuioc cu salata de mere renette

Ingrediente

300 grame cotlet de porc
1 legatura de ierburi aromatice( salvie, rozmarin, busuioc, cimbru)
Sare, piper.

Pentru sos – care se face la rece:

1 legatura de busuioc
1 lingurita de maghiran
2 catei de usturoi
Jumatate de ceapa verde
1 ramurica de menta
2 ramurici de  rozmarin   
1 lingurita rasa de mustar de Dijon
2 file de ansoa
Sucul de la 2 lamai
10 ml de otet de vin alb
Ulei extravirgin de masline
sare

si piper

Pentru salata

2-3 mere renette

Se taie marunt legatura de ierburi aromatice. Se sareaza carnea de porc si se trece prin ierburile aromatice. Se pipereaza si se inveleste bine in folie alimentara transparenta. Se pune in cuptor la 75 de grade timp de 3 ore.

Pentru sos

Se pun toate ingredientele intr-un vas si se dau la blender.
Rezulta un sos omogen.

Pentru salata

Se taie cuburi merele renette si se stropesc cu zeama de lamaie.

Cand e gata carnea de la cuptor se taie felii subtiri. Intr-o tigaie punem restul de ierburi aromatice si tragem usor feliile de cotlet. Se servesc pe farfurie acoperite cu sos rece langa merele renette.
##VIDEO111514##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.