Ingrediente
1 Kg cotlet de porc (4 cotlete cu os)
2 linguri de miere
1 lingura mustar cu boabe
3 linguri de zeama de lamaie
5 linguri de Ulei masline extravirgin
Sare de mare, un praf
Piper proaspat macinat, un praf
2 – 3 linguri de apa
Ciuperci la gratar
Ciuperci 1 kg
Sare
Piper
Ulei masline extravirgin
Mod de preparare
Se curata si se pregateste cotletul de porc pentru a fi pus pe gratar, apoi se
Se amesteca mierea cu mustarul, ulei de masline, zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper pentru a da gust marinadei.
Se pun cotletele intr-un castron si se toarna marinada peste ele si se freaca un minut cu pasta pentru a se pantrunde toata textura carnii.
Se acopera si se da la rece timp de minim 30 minute.
Se pune pe gratarul incins bine si se lasa 8 minute pe fiecare parte, totodata pe gratarul incins se aseaza si ciupercile cu fata in jos si apoi, cand se rumenesc, se intorc si se asezoneaza cu sare piper si un pic de ulei de masline.
Se serveste cald realizandu-se un pat din ciuperci peste care se aseaza cotletul.