Cove a spart baricade la o nunta din Sieut

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:03

Prezentatorul emisiunii "Nunta cu surprize" a fost la Sieut, in Bistrita, unde a coordonat nunta lui Florin si a Marinelei.

Drumul alaiului spre biserica nu a fost insa usor. Calea le-a fost blocata de mai multi baieti, care au facut o bariera folosind un lant si mai multe crengi, carora le-au dat foc.

 

Ei au cerut, in schimbul accesului, o lada de bere, o sticla de coniac si 1.000 de euro. Mirele a scapat insa mult mai ieftin dupa negocieri.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

 

Alaiul si-a continuat drumul spre biserica, insa au fost blocati inca odata, de un foc si mai mare. O lada de bere a rezolvat insa problema, iar cuplul a reusit sa ajunga la altar.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.