Cove: “Am lipici la bebelusi!”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:18

Aflat sambata, 16 martie, in Craiova, la castingul organizat pentru emisiunea “Jumatatea mea stie!”, Cove s-a intalnit cu cea mai tanara fana a lui, Karina.

 Fetita de doar cateva luni s-a “lipit” cu totul de prezentator, in ciuda incercarilor mamei micutei de a o lua inapoi in brate.

“Se pare ca am lipici la bebelusi! Imi sunt foarte dragi copiii, iar ei simt asta. Am observant acelasi lucru la teatru (n.r. – Teatrul Ion Creanga din Bucuresti), unde joc in piese dedicate copiilor. Dupa fiecare reprezentatie vorbesc cu ei, sunt fascinati de personaje, imi pun o multime de intrebari si pleaca cu greu acasa, la insistentele parintilor”, a declarat Cove.


Fani de toate varstele l-au asaltat pe Cove cu intrebari, s-au fotografiat alaturi de el si au participat la jocurile organizate in mall-ul din Craiova, ca un exercitiu pentru emisiunea ce va incepe in curand la Kanal D.

“Oltenii au dovedit si de aceasta data ca vor sa se distreze si ca au umor. Unii dintre ei m-au provocat sa particip la probe, asa ca nu am avut incotro si am sarit coarda, am mancat lamai cat nu am consumat in toata viata mea, am dansat, am facut, in general, tot ceea ce au facut si
ei. Au venit tineri foarte multi, dornici sa participe la castingul pentru emisiune. In weekend-ul viitor (n.r.- sambata, 23 martie) vom organiza preselectiile in Bucuresti, la AFI Palace Cotroceni. Asteptam si cuplurile de bucuresteni sa se inscrie la casting si sa exerseze cu noi cateva probe haioase”
, a adaugat Cove.

Kanal D le pregateste telespectatorilor show-ul “Jumatatea mea stie!”, prezentat de Cove, in care cupluri puse pe distractie pot castiga o masina, in fiecare editie a emisiunii.
Concurentii ideali trebuie sa formeze cuplul perfect, in care partenerii se cunosc foarte bine unul pe celalalt si se sustin in diverse situatii.

Urmatoarele preselectii pentru emisiunea “Jumatatea mea stie!” vor avea loc in Bucuresti, sambata, 23 martie, la AFI Palace Cotroceni, in intervalul orar 11.00-19.00.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.