Cove: "Am renuntat la rugby-ul de performanta pentru ...". Nu o sa va vina sa credeti care a fost motivul!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:17

Gabriel Coveseanu, prezentatorul emisiunii “Jumatatea mea stie!”, de la Kanal D, a practicat rugby de performanta, in copilarie si adolescenta. Moderatorul emisiunii “Jumatatea mea stie”, de la Kanal D, a fost timp de 8 ani sportiv cu “acte in regula”, ajungand sa performeze in aceeasi echipa cu celebrul Catalin Haldan.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/co2-a7a8167dd8b3148bd6710813b3a49b19.jpg

"In scoala generala, am jucat rugby de performanta. Am inceput la 8 ani, iar pana la 16 ani, cand am renuntat, ajunsesem sa joc la Olimpia Club Bucuresti. Eram in echipa cu Cristi Haldan si fratele lui, Catalin, care ulterior a renuntat la rugby si s-a inscris in echipa de fotbal Dinamo Bucuresti", isi aminteste Cove.

Ca orice in sport de performanta, riscurile nu sunt deloc putine, iar invatacelul Cove s-a infruntat la un moment dat si cu o problema medicala pricinuita de antrenamentele dure de rugby. 


 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/co1-064f724beb387b182bf2cfb42072f9e3.jpg 

Pe Gabriel Coveseanu il puteti urmari in fiecare sambata seara, de la ora 20.30,

la Kanal D, prezentand show-ul" Jumatatea mea stie!".

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și: