Cove amana luna de miere: Vom fugi intr-o minivacanta"

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

Gabriel Coveseanu, prezentatorul emisiunii “Jumatatea mea stie”, de la Kanal D, s-a casatorit sambata, 23 octombrie, cu Florentina, femeia cu care are o relatie de trei ani.

 

Cove amana luna de miere
Gabriel Coveseanu, prezentatorul emisiunii “Jumatatea mea stie”, de la Kanal D, s-a casatorit sambata, 23 octombrie, cu Florentina, femeia cu care are o relatie de trei ani. Petrecerea a fost una cu dichis la care au participat multi invitati, iar mirii au avut parte de multe surprize.
Proaspetii insuratei au facut nunta, insa au amanat luna de miere din cauza proiectelor in care sunt prinsi.
Totusi, Cove ii va oferi sotiei o minivacanta de relaxare de cateva zile.
“Luna de miere o vom avea in ianuarie, cand ne mai eliberam. Momentan, atat eu, cat si sotia mea, suntem prinsi in proiecte si nu prea avem timp. Dar in ianuarie vom pleca in luna de miere. Sigur, cand vom avea cateva zile libere, vom fugi intr-o minivacanta, sa ne relaxam. Acest plan vrem sa-l punem in aplicare cat mai curand posibil”, a declarat Cove.
Show-ul “Jumatatea mea stie!”, prezentat de Cove, este difuzat in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Petrecerea a fost una cu dichis la care au participat multi invitati, iar mirii au avut parte de multe surprize. Proaspetii insuratei au facut nunta, insa au amanat luna de miere din cauza proiectelor in care sunt prinsi. Totusi, Cove ii va oferi sotiei o minivacanta de relaxare de cateva zile.


Luna de miere o vom avea in ianuarie, cand ne mai eliberam. Momentan, atat eu, cat si sotia mea, suntem prinsi in proiecte si nu prea avem timp. Dar in ianuarie vom pleca in luna de miere. Sigur, cand vom avea cateva zile libere, vom fugi intr-o minivacanta, sa ne relaxam. Acest plan vrem sa-l punem in aplicare cat mai curand posibil ”, a declarat Cove.


Show-ul “ Jumatatea mea stie! ”, prezentat de Cove, este difuzat in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”