Cove, arbitrul amazoanelor, si-a stins setea cu ayran pe plaja Kanal D Summer Studio FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 10:23

Gabriel Coveseanu, prezentatorul emisiunii "Nunta cu surprize" de la Kanal D, a arbitrat meciuri de fotbal in piscina, a jucat volei cu copiii pe plaja si a gustat din preparatele traditionale turcesti, oferite celor prezenti pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia, in ziua dedicata serialelor turcesti ale postului.

Plin de energie, Cove  s-a oferit sa arbitreze meciul de fotbal  feminin, desfasurat in piscina cu insemnele Kanal D, si nu mica i-a fost mirarea sa asiste la o adevarat inclestare de forte intre delicatele doamne si domnisoare care au ales sa lase sezlongurile si sa faca putina miscare.  Strigatele, salturile, ciocnirile dintre competitoare, dar si strigatele suporterilor de pe margine l-au tinut pe “arbitrul” Cove in tensiune maxima. 

 

"Am vazut la competitia de fotbal in piscina o dezlantuire in toata regula intre mai multe Xene razboinice. Daca barbatii ar fi avut parte de asemenea ciocniri, cu siguranta ar fi avut nevoie de interventia SMURD-ului. Cred ca pentru un sfert de ora, doamnele care a participat la competitie s-au pus in rolul lui Ronaldo sau in cel al lui Messi; a fost un spectacol adevarat, cu amazoane,  si vom mai avea parte de asa ceva pe plaja Kanal D Summer Studio!".

  

 

Odata meciul terminat, Cove a avut parte de propria sa partida de volei pe plaja, cu cativa copii dornici de joaca. Vedeta Kanal D a raspuns provocarii pentru ca apoi sa participe la sedinta foto organizata de cei mici in jurul lui.  

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Cove-la-joaca-7765f434813263ccf214a971f2bdfc45.jpg
Parinti si copii, tineri si mai putini tineri au venit la cortul unde un bucatar priceput i-a servit cu cele mai delicioase preparate din bucataria traditionala turceasca, oferite de restaurantul KonaK: portii uriase de musaka,  kebab, si kebab,  suberek

, ayran (iaurt turcesc), baclavale, sarailii, orez cu legume si alte bunatati.

Cove a stat cuminte la rand, alaturi de cei veniti sa isi ia pranzul pe plaja Kanal D, si a profitat de acest timp pentru a mai schimba cateva vorbe cu cateva admiratoare.  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Nici nu s-a terminat bine masa ca o alta competitie a incins spiritele pe plaja. De aceasta data, barbatii au fost cei care si-au masurat fortele  pentru ca apoi sa fie premiati de Cove, Virgil Iantu si Raluca Lazarut, prezenta si ea pe plaja Kanal D incepand de miercuri, 11 iulie.

 

In fiecare zi, vedetele Kanal D sunt alaturi de toti cei aflati pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia, locul unde distractia este cuvantul de ordine! Va asteptam si pe voi!

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cove-si-copiii-10711eaaac72230546e6d4e5fa40d658.jpg

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.