Cove asteapta cuplurile la casting-ul pentru emisiunea "Jumatatea mea stie!", SAMBATA, in AFI Palace Cotroceni!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 03:30

Cove, Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu ii invita la casting pe toti cei care vor participe la emisiunea “Jumatatea mea stie”, de la Kanal D! Sambata, 25 mai, in intervalul orar 11.00 – 19.00, in AFI Palace Cotroceni, cuplurile sunt asteptate la preselectia pentru cea mai distractiva emisiune-concurs a momentului care pune in joc, in fiecare editie, o masina.

“Va invit sa veniti impreuna cu partenerul/partenera la castingul pe care echipa emisiunii <> il organizeaza sambata, 25 mai, de la ora 11.00 in AFI Palace Cotroceni, iar sansa ca in aceasta vara sa mergeti in vacanta la volanul uneia dintre masinile pe care le punem in joc este uriasa!  Doritorii trebuie sa fie energici, veseli si pregatiti sa infrunte cele mai trasnite probe care vor pune la incercare creativitatea, rapiditatea si forta”,

a spus Cove

Nici Ionut Iftimoaie nu se lasa mai prejos si le face o oferta de nerefuzat celor care vor veni la casting. “ Emisiunea << Jumatatea mea stie! >> este singurul loc unde vii cu tramvaiul si pleci acasa cu o super masina. Asta cred ca este argumentul suprem care trebuie sa te impinga sa vii la casting, sambata, 25 mai, de la ora 11.00,
la AFI Palace Cotroceni”
, a declarat Ionut Iftimoaie.
 

Cove,  Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu vor fi alaturi de cei prezenti la casting pentru a-i sustine si a le explica mai multe despre emisiunea “Jumatatea mea stie!”. Fanii vedetelor Kanal D  vor putea interactiona cu acestea si isi vor putea exersa abilitatile in diferite jocuri organizate in spatiul special amenajat.

Cei care se vor incumeta sa participe la jocuri vor fi rasplatiti cu premii importante.   
 

Nu ratati sansa de a participa in emisiunea “ Jumatatea mea stie! ” si intalnirea de zile mari cu Gabriel Coveseanu, Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu, sambata, 25 mai, de la ora 11.00, in AFI Palace Cotrocen i.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”