Cove catre Tonciu: "Ce-ai facut Andreea? De ce te-ai impiedicat?". Ce a facut Andreea la preselectiile "Jumatatea mea stie"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:11

Sambata, 25 mai, la castingul organizat de Kanal D pentru emisiunea “Jumatatea mea stie!”, in AFI Palace Cotroceni, Cove si Andreea Tonciu au participat alaturi de concurentii veniti pentru preselectie, la toate probele distractive puse in joc.

Andreea, fire sociabila, nu s-a sfiit sa intre prima in jocul perechilor participante si, la startul primei “probe” de joc, a tinut sa demonstreze ca poate trece cu brio orice test. Prima proba, adresata fetelor, a fost: “de cateori pot sari coarda, timp de 45 de secunde”, iar baietii au fost nevoiti sa arate “de cateori pot tine mingea pe picior, timp de 45 de secunde”. 
 

Partenera de emisiune a lui Cove a uimit asistenta cand, desi era imbracata sexy si era incaltata cu o pereche de cizmulite cu toc, a luat coarda

si a sarit fara oprire, de zeci de ori, pe parcursul celor 45 de secunde. Sub atenta supraveghere a lui Cove, incurajarile nu au intarziat sa apara: “Hai Tonciu, ca mai ai 10 secunde! Hai, Andreea, mai repede! Stiu ca poti! (…)Bravo Andreea, foarte bine!”, o incuraja Cove. 
 

Nici apostrofarea nu a lipsit atunci cand aceasta a gresit: “Ce-ai facut Andreea? De ce te-ai impiedicat?”

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/att-9aaf320a83438bfd75ea7114ae451561.jpg 

“A fost o zi foarte placuta, plina de surprize si distractie.

Cuplurile pentru casting au venit in numar mare, asa cum speram, si au demonstrat ca merita sa participe la show-ul<>. Cei prezenti s-au aliniat distractiei si au recunoscut ca probele de cuplu nu sunt de netrecut, si ca sunt sanse reale, pentru toti, sa se intoarca acasa cu o masina de toata frumusetea! Multumim tuturor celor prezenti pentru participare si abia astept sa ne revedem in platoul emisiunii!”,
a marturisit Cove.

class="content-readmore">Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/at2-6b169bbe88b80469d2a711dd4cc397a5.jpg  

Urmariti show-ul “Jumatatea mea stie!” alaturi de Cove, Andreea Tonciu si Ionut Iftimoaie, in fiecare sambata, de la ora 21.00,

la Kanal>. Cei prezenti s-au aliniat distractiei si au recunoscut ca probele de cuplu nu sunt de netrecut, si ca sunt sanse reale, pentru toti, sa se intoarca acasa cu o masina de toata frumusetea! Multumim tuturor celor prezenti pentru participare si abia astept sa ne revedem in platoul emisiunii!”, a marturisit Cove.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/at2-6b169bbe88b80469d2a711dd4cc397a5.jpg  

Urmariti show-ul “Jumatatea mea stie! ” alaturi de Cove, Andreea Tonciu si Ionut Iftimoaie, in fiecare sambata, de la ora 21.00, la Kanal D.