Cove da startul competitiei mireselor la “Mireasa 90 60 90”. Nu rata prima editie! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 14:40

In prima editie a emisiunii “Mireasa 90 60 90”, Cove le cunoaste pe cele 12 participante, viitoare mirese, care intra intr-o apriga competitie pentru a demonstra cat de mult isi doresc sa arate perfect in cea mai importanta zi a vietii lor.

Cove le asculta dorintele si impreuna cu medicul estetician Marek Valcu creioneaza lista viitoarelor operatii la care acestea si-ar dori sa fie supuse. Tot atunci, Cove are o discutie libera cu fetele despre ce-ar putea inseamna o interventie chirurgicala in viata lor, pornind de la riscurile la care se expun si pana la beneficiile pe care asemenea operatii le-ar putea aduce.

 

Marire de sani, implant fesier, rinoplastie, liposuctie, marirea buzelor, redefinirea pometilor sunt doar cateva dintre operatiile estetice la care viseaza cele 12 concurente care vor sta izolate in casa “Mireasa 90 60 90”. Timp

de 10 saptamani, concurentele de la “ Mireasa 90 60 90 ” vor trece printr-o serie de probe si situatii, pentru ca la final doar una sa castige premiul cel mare:  transformarea estetica pe care si-a dorit-o si o nunta de vis.  

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Nu

ratati, incepand de maine, sambata 21 aprilie, de la ora 20.30, emisiunea “Mireasa 90 60 90” prezentata de Cove, numai la Kanal D!

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.