Cove e din nou pe val, pregateste un nou show

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 19:05

La sfarsitul lunii aprilie, telespectaorii Kanal D vor putea urmari o noua emisiune captivanta! Gazda show-ului va fi carismaticul Gabriel Coveseanu, alias Cove. "Mireasa 90 60 90" va fi un show-concurs de anvergura. Ingredientele principale vor fi emotiile puternice, rivalitatea, situatiile-limita, dar si dovezile de prietenie.

La acest concurs s-au inscris 12 domnisoare care urmeaza sa fie mirese. Ele vor sa straluceasca in ziua nuntii, sa arate cat mai bine si sa se simta increzatoare. Show-ul isi propune sa le vina in ajutor. Multe dintre ele viseaza sa aiba buze mai carnoase, coapse mai subtiri, sani mai mari sau un posterior apetisant. Pentru aceste obtine aceste rezultate, miresele vor fi supuse unor interventii chirurgicale estetice.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Marele

premiu este o nunta de vis si toate interventiile estetice dorite.  Aceasta este miza care le va intoarce nu de putine ori una impotriva celeilalte si pe cele mai prietenoase dintre fete. Concurentele au deja o lista in care au trecut interventiile la care vor sa fie supuse. Transformarile fizice vor fi coordonate de medicul estetician Adriana Fratilescu.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.