Cove este atent la felul in care arata: "Nu sar peste mese, incerc sa mananc cat mai sanatos"

Autor: M.A. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:43

Prezentatorul emisiunii “Jumatatea mea stie!” de la Kanal D, Gabriel Coveseanu, este foarte atent la imaginea sa.

 

Cove se metine in forma jucand tenis
Prezentatorul emisiunii “Jumatatea mea stie!” de la Kanal D, Gabriel Coveseanu, este foarte atent la imaginea sa. Daca in trecut si-a batut capul cu kilogramele in plus, de doi ani, de cand a ajuns la greutatea dorita, Cove are un stil de viata sanatos si respecta un regim alimentar echilibrat.
“Nu sar peste mese, incerc sa mananc cat mai sanatos.
Consum salate multe, fructe, carne fripta la gratar. Desert mananc mai rar. In zilele in care am filmari de 12 ore, imi permit sa consum o felie de tort, pentru ca imi da energie. Seara nu obisnuiesc sa mananc. Fac sport, in special tenis de camp. Asa reusesc sa ma mentin si sa ma simt bine in pielea mea”, a declarat prezentatorul emisiunii “Jumatatea mea stie”, de la Kanal D.

Daca in trecut si-a batut capul cu kilogramele in plus, de doi ani, de cand a ajuns la greutatea dorita, Cove are un stil de viata sanatos si respecta un regim alimentar echilibrat.

Nu sar peste mese, incerc sa mananc cat mai sanatos. Consum salate multe, fructe, carne fripta la gratar. Desert mananc mai rar. In zilele in care am filmari de 12 ore, imi permit sa consum o felie de tort, pentru ca imi da energie.

Seara nu obisnuiesc sa mananc. Fac sport, in special tenis de camp. Asa reusesc sa ma mentin si sa ma simt bine in pielea mea ”, a declarat prezentatorul emisiunii “ Jumatatea mea stie ”, de la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”