Cove: "Imi doream sa devin sofer pe autobuzul 178". Afla SECRETUL din spatele acestui vis!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:28

Gabriel Coveseanu, prezentatorul emisiunii "Jumatatea mea stie?" ce va fi difuzata in curand la Kanal D a acordat un interviu in care a vorbit despre pasiunile, copilaria, dar si visele actorului.

Cove a spus ca printre hobby-urile sale se numara calatoriile, tenisul de cam si il relaxeaza foarte mult cititul.  "Una dintre cartile mele preferate este “De veghe in lanul de secara”, de J.D. Salinger. Alta, cea mai recent citita,  este “Sexus”, de Henry  Miller", a adaugat prezentatorul TV.

 

Intrebat ce isi dorea sa devina in copilarie, acesta a dezvaluit: "Sofer pe autobuzul 178.

 Era autobuzul care facea legatura intre casa parintilor si casa bunicilor.."

 

Chiar daca nu a devenit sofer Cove va oferi in cadrul emisiunii" Jumatatea mea stie!" cate o masina in fiecare editie, spre bucuria cuplurilor care nu au un autoturism dar isi doresc mult unul. 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Ce proiecte ai in pregatire?

"Am inceput filmarile la <>, este o emisiune-concurs in care cupluri puse pe distractie pot castiga o masina in fiecare editie a emisiunii.  Sunt sigur ca show-ul va avea succes pentru ca ingredientele de baza ii sunt distractia la maximum si premiile uriase".

 

Emisiunea “ Jumatatea mea stie! “ urmeaza sa fie difuzata la Kanal D si despre care Cove spune ca are toate ingredientele necesare pentru a avea succes.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.