Cove, Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu va invita la emisiunea "Jumatatea mea stie", din 11 mai VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:32

Andreea Tonciu, Gabriel Coveseanu si Ionut Iftimoaie au fost prezenti in platoul emisiunii Draga mea prietena, in a doua zi de Paste.

Cei 3 promit un show de zile mari la emisiunea" Jumatatea mea stie!", care va debuta la Kanal D SAMBATA, 11 mai, de la ora 21:00.

 

"Dupa parerea mea este cel mai mare spectacol pe care Kanal D il ofera telespectatorilor, ce sunt intr-un numar din ce in ce mai mare alaturi de noi. Este un concurs intre cupluri, la care participa 4 cupluri iar marele premiu pus in jos este o masina.

Oferim cate o masina la fiecare editie! O sansa din 4 practic. Un cuplu pleaca acasa la sfarsitul fiecarei editii cu o masina!", a spus Cove.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Partenerii trebuie sa dovedeasca ca se cunosc foarte bine, ca sunt spontani,

ca se sustin unul pe celalalt si nu se dau in laturi de la cele mai trasnite probe.

 

Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu vor fi ajutoarele lui Cove in emisiunea  “Jumatatea mea stie!”, show-ul concurs care va incepe SAMBATA, 11 mai, de la ora 21:00 la Kanal D!