Cove: “Iubita mea nu are operatii estetice!”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:52

Sambata, 21 aprilie, incepand cu ora 20.30, Cove da startul competiei “Mireasa 90 60 90”. 12 mirese intra in concurs pentru a-si indeplini visul de a arata perfect in ziua nuntii.

Ce sacrificii sunt dispuse sa faca fetele si prin ce incercari vor trece pentru a-si atinge scopul veti putea afla sambata seara, la Kanal D. In prima editie “ Mireasa 90 60 90 ”, Cove cunoaste cele 12 participante, le asculta dorintele si impreuna cu medicul estetician Marek Valcu creioneaza lista viitoarelor operatii la care acestea si-ar dori sa fie supuse. Tot atunci, Cove are o discutie libera cu fetele despre ce-ar putea inseamna o interventie chirurgicala in viata lor, pornind de la riscurile la care se expun si pana la beneficiile pe care asemenea operatii

le-ar putea aduce.

 

Curioasa, una dintre concurente il intreaba pe amfitrionul show-ului daca este impotriva unor asemenea interventii  si daca iubita lui are vreo operatie estetica. “Nu, iubita mea nu are operatii estetice. Nu sunt impotriva lor;  daca si-ar dori cu adevarat asta, daca ar fi neaparat nevoie si daca odata ce ar apela la o astfel de interventie s-ar simti mai bine, nu m-ar deranja deloc”,

le-a marturisit vedeta celor 12 concurente de la “Mireasa 90 60 90”. Ce sfaturi le-a dat Cove fetelor, dar si cum se vor descurca aceastea la prima proba din concurs, veti afla sambata, 21 aprilie, de la ora 20.30, la Kanal D.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

  Nu ratati incepand din 21 aprilie emisiunea ” Mireasa 90 60 90 ”, prezentata de Cove in fiecare sambata  de la 20.30, la Kanal D.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.