Cove s-a facut jandarm! A avut grija ca linistea publica sa nu fie tulburata la nunta a doi tineri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:29

Nicu si Alina sunt impreuna aproape de 3 ani. Inainte de a se cunoaste amandoi se simteau singuri, dar au reusit sa se apropie unul de celalalt, chiar daca la prima vedere ea nu dadea nicio sansa unei relatii inceputa in lumea virtuala.

"Ne-am cunoscut in noaptea de revelion, pe 1 ianuarie 2009. Am intrat pe net din plictiseala, am selectat ce ma interesa din zona mea. Am vazut-o si i-am trimis un mail cu un compliment. Mi-a raspuns, in cele din urma i-am luat numarul si am vorbit", spune Nicu.

 

El a stiut ce a vrut, iar apoi au urmat si prezentarile in familie, iar parintii celor doi au fost parca si mai hotarati decat ei. 

"Parintii nostri s-au gandit inaintea noastra ca trebuie sa ne casatorim. Pur si simplu nici nu am cerut-o in casatorie, dar o sa o cer", spune Nicu glumind. Inainte sa ajunga la nunta celor doi, Cove a intrat pentru cateva zeci de minute in pielea unui jandarm.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

"Am fost trimis la datorie pentru ca am inteles ca linistea publica o sa fie astazi tulburata de o nunta. Trebuie sa imi fac datoria" . Cum a facut ordine Cove urmariti in materialul video atasat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.