Cove si Toader Paun de la Europa FM sustin campania "Un apel pierdut, o copilarie pierduta" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 21:25

Cove se alatura campaniei Un apel pierdut, o copilarie pierduta alaturi de Toader Paun, unul dintre moderatorii de la Europa FM.

Kanal D, Asociatia Telefonul Copilului, Europa FM si trustul Ringier, prin publicatiile Libertatea si Libertatea pentru femei, au relansat, incepand din 12 noiembrie, campania „Un apel pierdut, o copilarie pierduta”, pentru a veni in sprijinul copiilor care au nevoie de ajutor. Pentru al doilea an, consecutiv, vedetele Kanal D devin astfel ambasadorii copiilor care nu au pe nimeni sa ii asculte sau care sa ii salveze din situatii limita.

La Telefonul Copilului raspund asistenti sociali si psihologi, oameni pregatiti sa ofere consiliere specializata si sa intervina in cazuri extreme.
Din pacate, numarul acestora este insuficient pentru sutele de apeluri disperate. 

Prin campania „Un apel pierdut, o copilarie pierduta” se doreste strangerea fondurilor necesare pentru suplimentarea numarului de specialisti care sa preia apelurile copiilor la Telefonul Copiluli 116 111, cat si pentru extinderea programului de lucru si a infrastructurii tehnice. 

Numarul de sms 8848 este activ pana la 31 decembrie si este valabil in retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange si Vodafone.