Cove: "Vino cu jumatatea ta la casting si poti castiga o masina!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 11:53

Daca iti place sa te joci, vrei sa castigi o masina si iti cunosti bine partenerul/partenera, vino impreuna cu acesta/aceasta la castingul organizat pentru show-ul "Jumatatea mea stie", prezentat de Cove, ce se va difuza in curand la Kanal D!

Kanal D le pregateste telespectatorilor o emisiune-concurs saptamanala, "Jumatatea mea stie", in care cupluri puse pe distractie pot castiga o masina, in fiecare editie a show-ului.

Partenerii ideali  in competitie trebuie sa se cunoasca foarte bine si sa se sustina in diverse situatii,  sa fie spontani si sa le placa joaca.

Cove, prezentatorul show-ului "Jumatatea mea stie" va fi alaturi de participantii la casting si de fanii sai in orasele in care vor avea loc preselectiile.

Cei prezenti la evenimentele organizate de Kanal D vor fi rasfatati cu premii si vor putea interactiona cu vedeta lor preferata.      

"Daca ai peste 18 ani, esti casatorit sau necasatorit,  si vrei sa ne dovedesti cat de bine iti cunosti partenerul, vino sa ne intalnim la castingurile organizate in Iasi, Timisoara si Craiova pentru show-ul. Premiul e urias! In fiecare editie a emisiunii un cuplu va pleca acasa cu o masina.
Va invit sa veniti la casting impreuna cu jumatatea si puteti  castiga!  Abia astept sa aflu cat de bine estimati ce poate si ce nu poate omul langa care traiti…", a spus Cove.

Preselectiile pentru show-ul "Jumatatea mea stie" se vor desfasura dupa cum urmeaza:

- 2 martie, la Iasi – Palas Mall, incepand cu ora 11.00
- 9 martie, la Timisoara – Iulius Mall, incepand cu ora 11.00

- 16 martie, la Craiova – Electroputere Parc, incepand cu ora 11.00

Show-ul "Jumatatea mea stie", care se va difuza in curand la Kanal D, asigura distractie la maximum si o masina pentru cuplul castigator, in fiecare editie a emisiunii!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.