Coviflu - Supliment natural pe baza de plante pentru imunitate

Author: Oana Picerea

Anual, în toate colțurile lumii, între 250.000 și 500.000 de persoane își pierd viețile din cauza gripei, potrivit unui studiu publicat în jurnalul ”The Lancet”.

Dupa cum stim ,răceala și gripa sunt infecții virale acute ale tractului respirator ce se transmit cu ușurință prin aerosolii generați prin tuse sau strănut, prin strângerea mâinilor ori prin contactul cu obiecte contaminate. Acum, însă, în zilele în care riscul de a contracta și coronavirus și gripă ne pândește la orice pas, experții de la Medicinas au realizat un remediu natural revoluționar, ce ajută la ameliorarea simptomelor date de răceală și gripă, precum și la reducerea timpului în care suntem bolnavi.

Răceala este cauzată de peste 200 de virusuri, iar primele simptome se manifestă după o perioadă de incubație de 1-4 zile. De obicei, însă, acestea persistă până la două săptămâni de la debutul simptomelor, care constă în gât inflamat, dificultate în respirația pe nas, inflamarea sinusurilor, tuse, dureri de cap, dar și senzația accentuată de oboseală. În cazuri mai grave, bolnavii de răceală se pot confrunta cu otită medie, crize severe, în cazul astmaticilor, sinuzită, în cazul copiilor, dar și faringită streptococică, pneumonie ori bronșiolită.

Spre deosebire de răceală, gripa este o infecție respiratorie acută virală ce debutează brusc, fiind provocată de virusul gripal A, B sau C (Influenza A, B sau C) sau de tulpini A(H3N2) şi A(H1N1). În cazul adulților, gripa se manifestă prin febră care apare brusc și care durează până la cinci zile, dificultăți în respirație, cefalee severă, durere sinuzală ori durere severă în gât. Alte simptome ale gripei sunt, de asemenea, mialgia, artralgia, durerea de cap intensă, fotofobie, durere în gât, rinită, tuse uscată, la început, dar care ulterior devine productivă.

Gripa poate să determine, însă, și apariția unor simptome mai grave, putându-se ajunge chiar și la edem pulmonar ori deces. Unii dintre bolnavi se pot confrunta cu agravarea bolii pulmonare cronice obstructive, precum și exacerbarea bronșitei cronice și a astmului.

Atât răceala, cât și gripa, însă, poți fi ținute în frâu cu ajutorul Coviflu, un remediu natural de la Medicinas ce vine în sprijinul bolnavilor de toate vârstele, ameliorând febra, oboseala, dar și tusea, calmând gâtul inflamat. Disponibil sub forme de capsule blister, Coviflu acționează rapid în organism, ameliorând simptomele de răceală și gripă, precum și durerile de cap, durerile musculare, inflamații, dar și congestia nazală, îmbunătățind astfel respirația.

Coviflu este un remediu natural ce se diferențiază de celelalte produse de pe piață printr-o formulă unică, obținută din plante și este indicat a fi administrat chiar și persoanelor care se confruntă cu boli de inimă, boli pulmonare cronice sau diabet, afecțiuni ale rinichilor, dar și bolnavilor de cancer și HIV, care deja au un sistem imunitar slăbit. Și persoanele predispuse să se îmbolnăvească de răceală și gripă ori cele care lucrează în unități sanitare ori centre de îngrijire a bătrânilor ar trebui să urmeze cura cu acest tratament.

Coviflu este un remediu natural disponibil sunt formă de capsule blister. Fiecare cutie conține 10 pastile, recomandate a fi luate câte una pe zi.

Produsul va fi disponibil anul acesta in toate farmaciile la un pret accesibil, existand si posibilitatea de gratuitate in anumite conditii.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.