Cozi infernale la intrarea în Grecia! Cât trebuie să aștepte românii la vămi: „Bătaie de joc”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 aug 2024, 19:53

Cozile infernale de la intrarea în Grecia i-au adus în culmea disperării pe românii plecați în vacanță

Sursa: Barbis Cristian Facebook

Românii așteaptă disperați la coadă la intrarea în Grecia. Vămile sunt blocate și se circulă greu, potrivit unui român care a așteptat mai bine de 3 ore să treacă granița.

Neliniști și frustrări pentru românii care au plecat în vacanță în Grecia cu mașina. Se pare că se circulă extrem de greu la vamă, iar cauza este încă necunoscută.

Românii deranjați de situație au povestit pe un grup de Facebook câte ore au așteptat și cum este gestionată situația de grecii din vamă.

Citește și: Un român plecat în vacanță pe insula Thassos a avut un șoc când a primit nota de plată! Cât a putut să plătească pentru o salată

Cozi infernale la intrare în Grecia. Românii sunt disperați

Desigur, orice vacanță sună bine, cu atât mai mult una în care ai ocazia să admiri peisajele superbe ale insulelor grecești. 

Cu toate acestea, drumul până în Grecia poate crea diferite neplăceri.Este și cazul unui român, care și-a vărsat furia în mediul online. 

Barbis Cristian, revoltat de faptul că trebuie să aștepte ore în șir pentru a trece de vamă, a scris pe Facebook nemulțumirile sale, iar oamenii au dat vina pe un posibil incendiu, însă nu se știe cu exactitate care

este adevărata cauză.

„Groaznic. De la ora 9:30 suntem încă la vamă, intrare în Grecia. 12:30 și încă nu am trecut. Cozi infernale, iar mașinile trec câte 1-2 la 5 minute.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Grecii de la vamă dorm pe ei! Bătaie de joc,” a scris Cristian pe grupul de Facebook „Forum Grecia”.

„A postat cineva că este un incendiu la 10 km de Evzoni, spre Salonic. Cred că și asta cauzează neplăceri la vamă cu așteptatul,” a răspuns cineva în comentarii.

„Deloc, a luat doar foc o mașină acum 2 ore” i-a

răspuns Cristian.

Citește și: Top 12 cele mai scumpe insule din Grecia: Care este insula care te poate lăsa cu buzunarul gol în vacanță

Mulți români aleg să meargă în Grecia cu mașina, însă pot exista multe neplăceri la care trebuie să se aștepte.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.