Ingrediente
Faina 600 g
Drojdie 40 g
Zahar 180 g
Ulei 50 ml
Margarina 130 g
Lapte soia 250 ml
Miez Nuca 100 g
Cacao 70 g
Mirodenii
Mod de preparare
Se dizolva drojdia in putin lapte de soia caldut.
Intr-un castron se pune faina, in mijloc se face gaura si se pune drojdia dizolvata, se lasa sa dospeasca 20 minute (maiaua).
Intr-o cratita se pune laptele cu zaharul, margarina si se incalzeste pana se topeste margarina.
Se toarna amestecul de lapte, mirodenii peste maiaua dospita si se framanta pana se obtine un aluat.
Se adauga uleiul si se framanta in continuare.
Se lasa sa dospeasca 20 minute.
Se intinde aluatul pe o plansa unsa cu ulei.
In mijloc se adauga un amestec din cacao, lapte soia, miez de nuca si mirodenii.
Se ruleaza si se pune intr-o tava cu hartie pentru copt.
Se lasa sa dospeasca 20 minute.
Apoi se introduce in cuptor la 170 grade pentru 40 minute.