Crăciun 2022: Ce le rezervă astrele zodiilor în perioada sărbătorilor de iarnă. Urmează sezonul surprizelor pentru anumiți nativi

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 22 sep 2023, 05:20

Ce le rezervă astrele zodiilor în perioada sărbătorilor de iarnă.

Sursa: https://pixabay.com/

Ce le rezervă astrele zodiilor în perioada Crăciunului?

Pentru că se apropie Crăciunul, astrele ne pregătesc momente frumoase și pline de surprize plăcute.

Horoscopul Crăciunului 2022

Iată ce prevăd astrele pentru aceste sărbători pentru toate zodiile.

Horoscop Berbec Crăciun 2022

Berbecul caută liniștea în această perioadă de aceea, va dori ca acest Crăciun să îl petreacă în sânul familiei. Nativul își dorește să lase toate grijile deoparte și va reuși să evadeze puțin în locuri noi.

Horoscop Taur Crăciun 2022

Din păcate acest Crăciun te va surprinde cu anumite bătălii interioare. Îți vei pune întrebări și vei căuta răspunsuri. Ți se va face dor de o anumită persoană și îți vei petrece timpul gândindu-te la el/ea. Poate există o etapă din viața ta care nu s-a încheiat încă. Posibil să existe o rană interioară ascunsă pe care încerci să o vindeci sau pur și simplu îți dorești ca de Crăciun să fii în altă parte.

Totuși, încearcă să te concentrezi pe ceea ce ai în acest moment.

Citește și: Horoscop Pești ianuarie 2023. Luna aceasta va ieși la suprafață creativitatea din acești nativi. Nu este o perioadă prea bună pentru aventuri amoroase

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop Gemeni Crăciun 2022

Fiindcă ai atât de multă treabă și atât de multe planuri pentru acest Crăciun, deja ai organizat zilele de sărbătoare. Ști cu cine urmează să te vezi și ce vei face și cum vei reuși să te detașezi de perioada stresantă de la muncă. Tot ce vei avea nevoie este să te relaxezi și să dai frâu liber intuiției. Alege ceea ce îți place să faci indiferent cât de bizar îți va fi gândul.

Important este să te simți bine.

Citește și: Horoscop Capricorn ianuarie 2023. Nativii acestei zodii încep să fie preocupați mai mult de bani. Aceștia vor avea timp să repare ceea ce au greșit

Horoscop Rac Crăciun 2022

Din păcate, acest Crăciun va fi unul încărcat din punct de vedere emoțional pentru raci. Se vor simți responsabili să aducă bucurie în sufletele celor dragi și se vor strădui să le iasă totul bine.

Pe de altă parte, ultimele luni au fost destul de obositoare pentru tine și te vei resimți, tocmai de aceea vei avea nevoie de liniște, iubire și să fii înconjurat de persoanele dragi.

Horoscop Leu Crăciun 2022

Leii se vor distra destul de mult în această perioadă. Vor dori să călătorească, să iasă din cotidian, să alunge rutina și să se bucure de viață.

Vor reuși să se vadă cu toate persoanele dragi. Aveți grijă la excesele alimentare că riscați să vă fie rău.

Horoscop Fecioară Crăciun 2022

Fecioarele și-au făcut mai multe planuri frumoase pentru Crăciun și deja le pun în practică.

Accentul acestei perioade va cădea pe surprizele pregătite de cei dragi.

Horoscop Balanță Crăciun 2022

Balanțele vor avea parte de multă agitație, iar acest lucru le va copleși. Vor avea sufletul încărcat de emoție și iubire și vor reuși să depășească starea de oboseală.

Au nevoie de odihnă și să își liniștească sufletul.

Horoscop Scorpion Crăciun 2022

Scorpionii vor dori să iasă mai mult din casă și să se întâlnească cu prietenii vechi. Pot să viziteze alte orașe sau să plece în străinătate.

Vor trece printr-o perioadă frumoasă pentru că își vor găsi echilibrul interior.

Horoscop Săgetător Crăciun 2022

Săgetătorii vor avea o perioadă melancolică. Din păcate au sufletul încărcat cu unele răni deschise pe care încearcă să le ignore.

Unii nativi ai acestei zodii se vor retrage subit, iar cei din jurul lor nu vor reuși să îi înțeleagă. Important este să faceți pace cu voi și să le oferiți problemelor răgazul necesar pentru a vă liniști.

Horoscop Capricorn Crăciun 2022

Capricornii se vor reconecta cu familia și prietenii, dar vor avea tendința să se retragă în muncă, pentru că unii nativi pot considera că se simt pregătiți să intre în noul an abia dacă și-au rezolvat anumite probleme legate de serviciu sau carieră și nu se vor lăsa până ce nu le vor finaliza.

Horoscop Vărsător Crăciun 2022

Se pare că aceste sărbători urmează un cadru ciclic pentru că multe aspecte mai vechi se vor repeta și la finalul acestui an. Posibil să fie  vorba despre o tradiție familială pe care o respectați, poate vizitați aceleași locuri. Pare să fie vorba de ceva frumos.

Horoscop Pești Crăciun 2022

Peștii vor îmbina utilul cu plăcutul. Vor reuși să se relaxeze și se vor simți iubiți. Aceștia simt că îi așteaptă schimbări financiare majore, dar și în carieră în 2023.

Sursă: horoscop.garbo.ro