Craciun in Maramures cu Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu! Nu rata "Vizita cu surprize", o editie de sarbatoare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:15

Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu va invita sambata 24 decembrie de la ora 20.30 la o editie speciala de Craciun a emisiunii “Vizita cu surprize”.

Cu farmecul si buna dispozitie ce ii caracterizeaza, Cove si Andreea au pornit pe plaiuri maramuresene, acolo unde traditiile de Craciun sunt respectate cu sfintenie. Ajunsi in Maramures, cei doi au luat parte la tot ce se obisnuieste prin partea locului a se pregati inainte de sarbatoarea Nasterii lui Hristos.

Imbracati in straie maramuresene, cei doi au mers la colindat, au jucat si cantat, au ajutat la prepararea cozonacilor si au facut jumari ca pe inserat, sa asculte femeile maramuresene care tes si canta.


Unul dintre momentele impresionante la care au participat cei doi a fost reprezentatia tinerilor maramureseni in piesa de teatru cu masti, despre Nasterea lui Hristos, Viflaim. Andreea, imbracata in Craciunita si Cove, purtand costumului lui Mos Craciun, au impartit cadouri gazdelor si localnicilor asa cum se obisnuieste in ajun de Craciun.

Nu ratati “ Vizita cu surprize ” cu Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu editia speciala de Craciun, sambata 24 decembrie de la ora 20.30,
la Kanal D.

 

Taguri: