Craciunul si sfarsitul de an, conform previziunilor facute de astrologul Ioan Burculet! ”Evitati locurile aglomerate!” DEZVALUIRI

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 10 sep 2020, 06:15

Specialistul in astrologie Ioan Burculet avertizeaza in previziunea sa privind Craciunul si ultimele zile din an, ca nu vom avea parte de liniste.

”Nu intamplator Luna Plina, din constelatia Rac din 22 decembrie 2018 ora 19:48 Bucuresti, va influenta sarbatorile de Craciun si nu numai. Pana la trecerea dintre ani, mai concret 29 decembrie a.c., principalele actiuni se vor manifesta in sectorul economiei, finantelor, deciziilor importante luate de catre autoritati in acesta directie.

Unele pot soca, altele pot fi aducatoare de beneficii. Ramane de vazut totusi cum le va aranja Universul prin configuratiile lui.

Sa nu uitam ca a II-a casa in astrologie simbolizeaza toate aceste elemente, care in momentul de fata se confirma.

 Ce pot spune despre zilele din preajma Craciunului? Vor fi prezente o serie de schimbari in tot ceea ce inseamna justitie si promulgarea de noi legi care pot fi adevarate provocari si acest aspect este vizibil. Primele semnale au inceput ca forma de manifestare imediat din a doua parte a lunii decembrie!

Vor avea de suferit raporturile si relatiile internationale si noi sanctiuni sau declaratii la adresa tarii noastre vor fi manifestate de catre liderii
politici internationali. Faptul ca implicit putem privi lucrurile ca o amenintare, nu ar trebui sa ne surprinda, pentru ca vibratiile duc in aceasta directie dar si aspectele dintre planete!

 Craciunul si sfarsitul de an, previziuni! Divergente in familie

Un alt sector important pe care va trebui sa ne focusam, sunt raporturile si relatiile din interiorul caminului si al familiei pentru ca de aici se vor declansa principalele transformari intr-o directie gresita care va aduce negativitatea.
De ce se va resimti toate aceste efecte? Simplu pentru ca tot ce are legatura cu familia, caminul, aspectele emotionale, discutiile in contradictie, patologia afectivo-emotionala, mai mult divergentele care se vor manifesta in perioada Craciunului, pornesc din interior si se vor manifesta vizibil in exteriorul nostru.

Relativ, pe ultima suta de metri, miscarile de protest spontan, asa cum mentionam din luna octombrie a.c. vor fi normalitati ca si mod de desfasurare.

Citeste mai mult pe Kfetele.ro.