CRBL a gasit metoda ideala de slabit! Artistul a dat jos 10 kilograme

Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 16:14

Credeati ca, asemeni altor vedete si CRBL a ajuns in cabinetul vreunui nutritionist?

Despre ce record sa fie vorba?!Da, artistul are acum o noua imagine! Sa nu credeti ca ne referim la sacoul de un alb imaculat, chiar daca il prinde de minune. Nici vorba! Vorbim aici despre noua silueta. Credeati ca, asemeni altor vedete si CRBL a ajuns in cabinetul vreunui nutritionist?

Pregatiti-va sa fiti surprinsi...Il credem pe cuvant caci se vede cu ochiul liber.Cum ajung vedetele noastre sa isi faca ochii de raton? Simplu, spun specialistii: nu stiu sa se machieze si mai grav ajung sa foloseasca un anticearcan mult mai deschis decat tenul lor.
Vedetele noastre sunt in coada listei celor care gresesc. Make-up artistii ne spun cu mana pe inima ca artistii de la Hollywood sunt in top. Cu putina vointa, si mai ales cu atentie, aceasta greseala poate fi corectata. Cum de este posibil ca greseala evidenta sa apara chiar si la doamnele si domnisoarelele machiate de profesionisti?

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: