CRBL: "Am facut multe prostii la viata mea, am furat si bere" DEZVALUIRI inedite despre viata de baiat de cartier a artistului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 21:00

CRBL recunoaste ca nu e usor sa fie artist, mai ales cand ai o familie frumoasa, sotie si copil.

CRBL este unul dintre artistii impliniti si pe plan profesional si personal. Are o sotie frumoasa, pe coregrafa Elena si o fetita superba. Insa viata lui nu a fost mereu asa pentru ca se stie, era un vestit baiat de cartier. "Am facut tot felul de lucruri de-a lungul vietii, de la barman la afaceri cu haine."Am facut multe prostii la viata mea, am furat si bere. Eram dansator in Pitesti si prima mea afacere a fost cea cu second-hand, cand eu cu niste prieteni am pus monopol pe niste magazine de unde ne duceam si luam ce era de firma
si le vindeam pe scara blocului pentru ca nu era buna lumina. Veneau a doua zi sa se planga, dar le spuneam ca asa e cu second-hand-urile. Eu voiam doar sa fiu cel mai imbracat, trebuia sa iesi in evidenta ca dansator, trebuia sa am branduri""


Insa cantaretul este si un romantic incurabil in ciuda faptului ca pare un dur. De ziua sotiei sale, CRBL i-a facut 25 de cadouri atunci cand a implinit varsta asta, de la parfumuri la o petrecere organizata in club.
Astfel, vedeta s-a revansat pentru timpul pe care il petrece departe de ea si de fetita." Si ea de ziua mea, cand a m facut 30 de ani, mi-a facut cadou o plimbare cu balonul deasupra Bucurestiului." 

CRBL a povestit si despre incidentul cu celebra poza in care apare fotografiat intr-o anume ipostaza alaturi de vestita opera a lui Brancusi, "Coloana infinitului", fapt pentru care i s-a pus interdictie sa vina in orasul Targu-Jiu.
"Este adevarat, nu mai am voie sa cant acolo", asta e.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.