CRBL avere. Din ce și-a câștigat banii artistul în cei șase ani petrecuți în Spania

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 nov 2022, 12:18

Cu ce s-a ocupat CRBL în Spania

Sursa: Instagram eduardcrbl

În urmă cu șase ani, CRBL a decis să se mute în Spania, împreună cu familia sa. Ce ocupație a avut artistul pe meleagurile străine?

CRBL, unul dintre cei mai de succes artiști din România, lua, în urmă cu șase ani, decizia să se stabilească împreună cu familia în Spania. El a mărturisit că nu a fost deloc ușoară adaptarea în locul care avea să le fie casă o bună perioadă. Întors în România, a revenit la viața de artist care l-a consacrat, însă o întrebare care stă pe buzele fanilor este cu ce s-a ocupat CRBL în Spania.  

Citeste si: Biografie CRBL. Vârstă, CV, studii, familie, carieră. Cine este în realitate CRBL și de ce a luat decizia să plece din România, în urmă cu șase ani

Cu ce s-a ocupat CRBL în Spania

În România, muzica și dansul erau principalele pasiuni ale cântărețului, iar în perioada de 6 ani în care CRBL alături de soția sa, Elena și fiica lor, Alessia, s-au mutat în Spania, CRBL și-a găsit alte noi pasiuni.

Pe lângă muzică, acesta este interesat de noua tehnologie și își dorește să aducă în România perspective noi pe care le-a deprins din Spania. Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți.

Mă interesează pentru că știu că vlog chain-ul o să fie o formă nouă de internet în viitor. , declară CRBL, potrivit fanatik.ro.

Mutarea familiei în Spania a fost ajutată și de fetița celor doi, Alessia, ce este la o școală cu predare în limba engleză, încă de la vârsta de 6 ani. Acesta motiv i-a ajutat pe părinții Alessiei să ia decizia de a se muta din țară deoarece aceasta nu este nevoită să învețe altă limbă și se poate adapta în orice loc. 

Citeste si: Cine este soția lui CRBL și cum arată. Iată cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-a adaptat familia lui CRBL în Spania

CRBL a decis să se mute împreună cu soția sa și fata lor în Marbella, Spania, iar timp de 6 ani acolo au locuit aceștia, însă nu totul a fost roz.

Artistul a declarat că nu i-a fost deloc ușor să se adapteze la tradițiile și modul de viață a spaniolilor.

Chiriile și condițiile de viață pe care cei din Marbella le oferă nu sunt cele mai bune, iar dacă vrei un stil de viață cât mai bun, acesta vine cu un preț destul de mare.

În Marbella sunt chirii de la 500-700 de euro, un apartament de două camere, cu terase mari. Dormitorul este o debara. Dacă vrei casă cum trebuie, vorbim și de sute de mii de euro chirie pe lună. Am avut teamă la fiecare pas, doar că noi suntem mult mai curajoși și ne asumăm. Mi-e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli. Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat ”, a susținut artistul. 

Lui CRBL îi e dor de modul în care românii se adaptează noilor condiții, dar și de modurile ingenioase în care aceștia găsesc soluții pentru orice.   „Românul rezolvă orice situație. Ne e dor de viteza cu care românii se adaptează la orice.  Sunt mulți români în Spania. Avem mulți prieteni, dar nu sunt genul care se duce acolo unde se duce toată lumea. M-am dus acolo pentru liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat. ”, a mai spus CRBL. 

Citeste si: Ce vârstă are CRBL și care este numele său real. Sunt puțini cei care știu care este numele din buletin al cântărețului

 

Sursa: fanatik.ro

 

Taguri: