CRBL îşi cere iertare în genunchi faţă de Cornel Păsat!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:19

Lacrimi şi păreri de rău la Marea Judecată! Vedetele şi-au putut stăpâni cu greu lacrimile după ce CRBL a fost propus spre eliminare.

Condiţiile aspre de pe insulele din Panama şi-au pus amprenta serios pe sănătatea lui CRBL. După 4 săptămâni petrecute în cele mai dure condiţii, CRBL nu a mai putut îndura alergia provocată de intepaturile citrei şi, la Marea Judecată a lăsat să se înţeleagă că nu va purta ranchiună niciunei vedete dacă îl votează pentru a fi eliminat. Nici dorul de soţia lui nu i-a dat pace, aşa că vedeta va fi cu atât mai fericită să se întoarcă acasă, dacă va ieşi din concurs.



Jasmine, Cornel, Ramona şi Silvia au ţinut cont de starea gravă în care se află colegul lor şi l-au votat cu mare regret spre a fi eliminat. Cel mai afectat de toată situaţia pare a fi Ionuţ, care, în ciuda tăriei de caracter de care a dat dovadă pe parcursul concursului, nu a putut să-şi stăpânească lacrimile.

Un moment la fel de emoţionant pentru toţi concurenţii prezenţi la Marea Judecată a fost când CRBl şi-a cerut iertate în genunchi faţă de Cornel pentru toate momentele urâte dintre ei: “ Imi cer iertare pentru tot ce am greşit faţă

de voi, mai ales faţă de tine, Cornel...”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Nu rata ediţia din această seară, de la 22:00, în exclusivitate la Kanal D, pentru a vedea cine va fi eliminat din echipa vedetelor.

Va reuşi CRBL să-şi emoţioneze Judecătorii şi să-l trimită acasă, sau Ramona Gabor va fi cea care îşi va face bagajul?

 

 

Taguri: