CRBL, primele imagini după operația de blefaroplastie. Fanii cred că artistul a făcut intervenția pentru presupusa lui iubită: „Ții pasul cu tinerețea de lângă tine”

Autor: Diana Ghita

CRBL s-a operat din cauza pungilor de sub ochi

Sursa: Facebook CRBL

Recent, CRBL și-a surprins fanii cu o decizie neașteptată. Acesta a trecut printr-o intervenție estetică pentru a elimina pungile de sub ochi, o procedură pe care și-o dorea de mult, dar pe care a tot amânat-o.

După ce a ieșit din cabinetul medicului estetician, CRBL a postat pe pagina lui de Instagram primele imagini cu rezultatul intervenției și s-a declarat mulțumit.

Cum arată CRBL după operația de blefaroplastie 

Pe lângă faptul că este încântat de rezultatul operației de blefaroplastie, artistul le-a transmis fanilor săi că speră ca recuperarea să decurgă bine: „Operația de blefaroplastie se afla pe lista mea de dorințe de mulți ani, dar am amânat-o din diverse motive.

Astăzi, în sfârșit, am reușit să fac acest pas. Mă simt foarte bine și sunt mândru că am depășit prejudecățile conform cărora un bărbat nu ar trebui să intervină asupra aspectului său estetic. Sper ca recuperarea să fie ușoară și fără complicații”.

CRBL, cunoscut pentru franchețea sa, a mărturisit că, până de curând, făcea parte dintre cei care susțineau că „bărbatul e bărbat și nu are nevoie de intervenții estetice”.

Acum însă, artistul nu mai simte presiunea acestor stereotipuri.

Citește și: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

„Până nu demult, am făcut parte din categoria bărbaților care consideră că nu trebuie să facem intervenții chirurgicale estetice, pentru că bărbatul este bărbat. Am realizat că nu este deloc așa. Zilele trecute am fost la un control, în urma căruia am hotărât să fac pasul. Am o moștenire de la tatăl meu la ochi, care mă deranjează vizual-estetic. Și se pare că, odată cu trecerea timpului, se agravează, după cum se poate observa.

Abia aștept operația și, evident, rezultatul”,  declarase cântărețul înainte de operație, conform utv.ro.

Fanii cred că CRBL a făcut operația de blefaroplastie pentru presupusa lui iubită 

Pe lângă discuțiile legate de intervenția estetică, în mediul online au apărut și comentarii care alimentează controversele despre relația sa actuală. Vestea că CRBL ar avea o parteneră cu 23 de ani mai tânără i-a uimit pe mulți, iar unul dintre comentariile postării despre operație a subliniat subtil această diferență de vârstă: „Ții pasul cu ”tinerețea” de lângă tine”.

Prima apariție publică a artistului cu tânăra Olga Gutanu a avut loc în urmă cu câteva luni, când cei doi au fost surprinși în timp ce ieșeau împreună din apartamentul său din Pantelimon. Recent, aceștia au fost fotografiați din nou împreună, de data aceasta la un festival de muzică de pe litoral, unde prezența lor nu a trecut neobservată.

Citește și: Theo Rose a ajuns pe mâna medicului estetician. La ce procedură a apelat cunoscuta artistă și cum arată după intervenție

Întrebat despre viața sa personală, CRBL a ținut să clarifice într-un interviu pentru Ciao că este „liber de contract” și că se bucură de acest statut:  „Sunt liber de contract, evident, dar nu știm ce ne oferă ziua de mâine. Eu de unde să știu? Eu doar trăiesc intens în fiecare zi și mă bucur de tot ce trăiesc.(...) Acum chiar trăiesc de pe o zi pe alta și mă bucur de tot ce mi se întâmplă. Dacă se întâmplă de bine, cât o dura binele, să-i fie de bine. Dacă se întâmplă mai trist, asta este, mai dăm o dată cu capul în zid și mai plângem de două ori! Viața merge înainte oricum!”.