CRBL s-a ales cu dosar penal pentru vatamare din culpa! Iata primele declaratii ale artistului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:24

Adevarate versuri. Nici prin minte nu-i trecea lui CRBL ca vor deveni realitate.

Dar, noaptea trecuta a fost una cu probleme pentru artist. S-a ales cu permisul suspendat pe 15 zile dupa un accident provocat in dreptul comunei Stefanesti. CRBL nu a pastrat distanta regulamentara fata de o masina si a intrat put si simplu in ea.

Se indrepta spre un concert dar dupa intimplarea nefericita si-a anulat cantarea. Ba chiar s-a ales si cu dosar penal pentru vatamare din culpa.

Si totusi, in masina lovita se afla o fetita de opt ani care a mers la spital pentru investigatii. Din fericire ea este in afara oricarui pericol. Mai greu a fost insa cu tatal copilei. Cei doi soferi nu au reusit sa incheie o constatare amiabila. Asa ca au fost nevoiti sa mearga la sectia de politie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

CRBL

si-a recunoscut vina. Si a gasit si puterea sa zimbeasca. Vedeta nu e la primul accident rutier Si in 2006 a avut permisul retinut, iar in 2008, masina in care se afla artistul a fost lovita din spate de un microbuz.

 

Taguri: