CRBL și familia lui s-au întors în România! „Acum locuim cu chirie” Iată ce dezvăluiri inedite a făcut celebrul artist în platoul Teo Show!

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 sep 2022, 16:08

Îndrăgitul CRBL și familia lui au decis să revină în România! Iată ce mărturisiri de senzație a făcut renumitul artist la Teo Show!

Toată lumea a fost șocată în clipă în care s-a aflat că CRBL a decis anul trecut să plece împreună cu familia lui din România și să se stabilească în Spania. Mulți s-au întrebat atunci ce anume l-a determinat pe celebrul artist să ia o astfel de decizie radicală, având în vedere că își construise o carieră de succes în industria muzicală românească și se bucură de aprecierea multor fani.

CRBL și familia lui s-au întors în România! „Acum locuim cu chirie”

Anul trecut, CRBL a declarat în presă că el și familia lui au decis să plece în Spania deoarece își doreau să schimbe complet mediul și pentru a trăi o experiență nouă. Artistul mai preciza anul trecut și faptul că el și soția lui și-au dorit că fiica lor să se dezvolte într-un spațiu diferit și să se bucure de liniște deoarece Spania îi cucerise definitiv, încă de când au vizitat-o prima dată.

De curând, CRBL și familia lui au decis să revină în România. Invitat în platoul Teo Show, îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri inedite despre decizia luată și despre revenirea în țară.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: WOW!! Ce masina puternica are CRBL! Iata cum a fost surprins juratul de la "Imi place dansul", la bordul bolidului sau de teren!

„Am venit aici și suntem foarte bucuroși și plini de energie și vrem să facem multe lucruri! Vrem să vedem un pic din România asta pe care am lăsat-o în urmă! Și sunt plin de energie și de lucruri și să facem! E o lista întreagă!”, a spus CRBL.

Citeste si: Exclusiv! CRBL și soția lui, Elena, detalii despre întoarcerea definitivă în țară. Ce planuri are cântărețul pentru următoarea perioadă