Cream s-ar intoarce la Exatlon dar n-ar mai face asta! Ce regreta cantareata dupa experienta in Republica Dominicana

Autor: C.I.
Actualizat: 13 sep 2020, 03:35

Cream a vorbit cu sinceritate despre felul in care s-ar comporta in Republica Dominicana daca ar mai avea ocazia sa revina in emisiune.

La trei luni de la intoarcerea din Republica Dominicana, Claudia Pavel are amintiri frumoase de la Exatlon, dar stie clar ce gesturi nu ar mai repeta daca s-ar intoarce in competitie sau ar mai participa la un reality-show asemanator!

Viata lui Cream s-a schimbat radical odata cu participarea la Exatlon! Frumoasa cantareata recunoaste ca prezenta ei in emisiunea fenomen de la KanalD a ajutat-o foarte mult in privinta imaginii, iar acum are parte de o atentie sporita din partea publicului!

“Dupa plecarea in America, oamenii m-au uitat putin! Melodiile mele nu mai erau ascultate ca in trecut si informatiile de peste Ocean veneau greu! Poate tocmai de aceea, la revenirea in tara, mi-a fost putin mai dificil sa atrag oamenii tineri, care iubeau un alt gen muzical! Am avut de pierdut la acest capitol! Nu insa pentru mult timp! Totul s-a schimbat in clipa in care am acceptat sa fac parte din echipa “Faimosilor”  la Exatlon! Alegerea a fost una de bun augur pentru mine! Drept dovada, dupa ce am fost elimininata din concurs si, fireste, la intoarcerea in Romania,

am constatat o emulatie in randul fanilor! La concerte, au inceput sa vina si adolescent, copii, si toti, dar absolut toti, erau pozitivi! Ma aplaudau, imi cereau autografe! Am multe de poze cu ei, ceva absolut extraordinar”, a spus Claudia Pavel!

Pe de alta parte, cantareata stie acum si cum sa se comporte intr-un astfel de format, precum Exatlonul! “Daca ar fi sa ma mai intorc, as fi foarte fericita! Acolo, mi-am depasit limitele, am inteles micile placeri ale vietii, mai ales cele legate de igiena, si foarte important, mi-am facut prieteni pe viata, oameni de care m-am

legat sufleteste si pe care ii sustin in continuare sa castige competitia! Totusi, un lucru nu as mai face! Nu m-as mai tine de mana cu nimeni!”, a spus, amuzata, Claudia.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.