Creatura care A INGROZIT un intreg continent FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 16:25

Blestem sau semn divin?

Un fermier din Ghana, un stat din vestul Africii a avut surpriza sa constate ca una dintre oile sale a fatat un miel cu doua capete. Animalul nu mai are si alte anomalii sau diformitati in afara de cele doua capete. Din cauza greutatii capului, mielul are dificultati in a se ridica, dar este uimitor faptul ca vrea sa se hraneasca. Fiermierul a fost sfatuit de specialisti sa supravegheze comportamentul mielului cu atentie deoarece unul dintre capete va fi dominant.


Veterinarii i-au explicat ciobanului african ca unul dintre capete s-ar putea sa nu fie complet functional si sa aiba grija cand hraneste animalul. Desi ambele capete au ochi, nas, gura si urechi, in interior unul dintre ele s-ar putea sa nu aiba esofag sau tub digestiv. Boala se numeste policefalie si este intalnita in randul animalelor, iar uneori si la oameni. Din cauza faptului ca ar putea dezvolta numeroase complicatii, medicii veterinari nu i-au dat prea multe sanse de supravietuire mielului cu doua capete.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/miel-ee82eb7d9c309eed03a4e2aa3f6c0644.jpg

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.