„Cred că aveți probleme” Sorin Rus, luat la rost de fani după ce s-a afișat cu Bianca Comănici! De la ce a plecat totul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 feb 2024, 11:57

„Cred că aveți probleme” Sorin Rus, luat la rost de fani după ce s-a afișat cu Bianca Comănici! De la ce a plecat totul

Sursa: Sorin Rus Instagram

Sorin Rus și-a făcut apariția alături de Bianca Comănici, fostă concurentă la Puterea Dragostei. Câștigătorul sezonului 2 „Casa Iubirii” a fost atacat în mediul online, după un videoclip cu Bianca.

Sorin Rus a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți ai sezonului 2 din „Casa Iubirii”, dovadă faptul că tânărul s-a ales cu marele premiu în valoare de 75.000 de lei.

Activ pe rețelele sociale, dar invitat și în diferite emisiuni, Sorin Rus își păstrează autenticitatea și comunitatea mare de fani creată de-a lungul timpului.

Sorin Rus, luat la rost de fani după ce s-a afișat cu Bianca Comănici

Deși apreciat de internauți, anumite guri rele au reacționat dur la un filmuleț postat de Sorin Rus, în care apare dansând pe o manea alături de Bianca Comănici. Ce i-ar fi deranjat atât de tare pe urmăritori?

„Mai câștigă și el un ban până îi trimite tăticu și până ia măicuța bani!”, „Tot timpul te dai mare și nu-i cazul!”, sunt

câteva dintre comentariile răutăcioase.

Citește și: Sorin Rus și Roxana Buzoiu de la ”Puterea dragostei”, împreună: „Să vedeți ce-i fac lui Sorin”. Cei doi au făcut totul public pe rețelele sociale

Sorin nu s-a putut abține și le-a dat replică amândurora: „ Nu îmi trimiți și tu câțiva?”, „Cu ce m-am dat mare aici? Că am făcut un TikTok cu Bianca? Cred că aveți probleme

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Sorin Rus, apariție surprinzătoare alături de un manelist

Sorin este extrem de activ în mediul online, atât pe rețelele de socializare, cât și pe platforma YouTube, unde împărtășește diverse vlogguri pentru comunitatea sa de fani.

Cu ajutorul paginii sale personale de Instagram, fostul concurent menține o conexiune strânsă cu urmăritorii săi, oferindu-le informații actualizate despre activitățile sale. Recent, a postat o imagine dintr-un magazin cu haine elegante.

Citește și: Eliminare cu emoții și suspans în cea de-a treia Gală a noului sezon Casa iubirii! Bianca, Daniela și Bogdan au ajuns în pericol de eliminare! Iată cine a plecat acasă

Nu a fost singur în această escapadă de cumpărături, deoarece s-a întâlnit cu un manelist de renume din țară, mai precis, cu Tzancă Uraganu.

Profitând de ocazie, Sorin nu a ezitat să îi ceară artistului să pozeze împreună. Manelistul nici nu a stat pe gânduri, iar fotografia postată de Sorin Rus a devenit virală.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.