„Cred că drumul meu a ajuns la final…’’ Armin Nicoară, în lacrimi de dorul Claudiei Puican, la ”Insula de 1 milion’’. Saxofonistul este la un pas de eliminare

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 apr 2024, 22:18

Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi la Insula de 1 milion

Sursa: Captură Kanal D

Emoții mari la ”Insula de 1 milion”. Armin Nicoară a surprins pe toată lumea cu declarațiile referitoare la soția lui, Claudia Puican. Concurentul se află în pericol de eliminare.

Armin Nicoară a fost trimis la joc alături de Mihai, Giani și Tarzy. Armin Nicoară a pierdut proba decisivă, motiv pentru care se află în pericol de eliminare. Acesta va părăsi Republica Dominicană dacă nu va convinge un alt concurent să-i ofere brățara.

Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi la ”Insula de 1 milion”

În ciuda faptului că se află în pericol de eliminare, Armin Nicoară nu este trist.

Concurentul a dezvăluit faptul că de două nopți își visează soția, simțind că drumul lui în competiție va lua sfârșit.

Citește și: Posibila idilă a Madalinei cu Szilard provoacă certuri în tabără! Alexandra răbufnește la adresa prietenei sale: „Nu-mi pasă unde mergi cu el, dacă te pupi, dacă te… ”

Concurentul a vorbit cu lacrimi în ochi despre Claudia Puican, mărturisind faptul că îi este extrem de greu fără ea.

Armin Nicoară susține că și-a visat soția supărată, motiv pentru care ar trebui să se întoarcă în țară pentru a fi alături de ea.

„Dorința mea este să ajung mai repede acasă, cred că drumul meu a ajuns la final. De două seri îmi visez soția. Îmi visez soția foarte supărată și cred așa am ajuns la capăt și drumul meu trebuie să se încheie aici”, a spus Armin Nicoară, la Insula de 1 milion.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Armin Nicoară a pierdut proba decisivă la ”Insula de 1 milion”

Florica Baboi i-a nominalizat pe Armin Nicoară, Tarzy, Mihai și Giani.

Aceasta a mărturisit că nu și-a dorit să-l scoată la joc pe Armin Nicoară, însă a fost dorința lui. Concurentul a pierdut proba decisivă, fiind la un pas de eliminare.

„A fost propunerea lui. În inima mea nu-l alegeam. Și Geani și-a dorit să joace, îl ador foarte mult. Pe Tarzy l-am ales deoarece nu a jucat niciodată și vreau să simtă și el emoțiile.

Pe Mihai l-am văzut puțin fricos. Să le dau și lor șansa, poate câștiga ceva de mâncat, sper să câștige Armin și să piardă Mihai”,  a spus Florica Baboi la Insula de 1 milion.

Citește și: „Este o mincinoasă”. Ce se întâmplă între Mădălina și Szilard? Urmăriți o nouă ediție incendiară „Insula de 1 milion”, luni, de la 20:00, pe Kanal D

Pentru a rămâne în competiție, Armin Nicoară are o zi la dispoziție pentru a convinge un alt concurent să-i ofere o brățară. Chiar dacă nu ar reuși acest lucru, Armin Nicoară a mărturisit că nu i-ar părea rău, dorința lui fiind aceea de a pleca acasă.

Iată ce s-a întâmplat în ediția de azi a emisiunii ”Insula de 1 milion” de la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.