Credea ca a gasit barbatul vietii ei, dar l-a parasit la patru zile dupa casatorie. Vezi de ce

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:56

Un tanar cuplu din Marea Britanie s-a despartit dupa doar patru zile de mariaj. Motivul? Dupa ce mirele a acuzat mireasa ca a flirtat cu cavalerul de onorare a batut-o si a distrus toate cadourile de nunta.

Tammy Driver, in varsta de 21 de ani si Nicky Pearce, 29 de ani, s-au separat dupa ce s-au intors din luna de miere. Gelos si sub influenta alcoolului, Nicky Pearce s-a napustit asupra sotiei, a prins-o de gat, a muscat-o si i-a rupt nasul. Barbatul a fost inchis un an dupa ce si-a recunoscut faptele.

 

"Juramintele pe care le-am depus cu patru zile inainte nu au insemnat nimic pentru el.

A promis ca ma va iubi si ca va avea grija de mine pentru tot restul vietii, insa a fost un cosmar. Ma simt norocoasa ca am iesit intreaga din mainile lui. Este trist ca mariajul nostru a durat atat de putin timp", spune fosta mireasa.

 

Familia fetei in varsta de 21 de ani a platit 1.200 de euro pentru nunta. Imbracata intr-o rochie alba stralucitoare, mireasa credea ca toate visele ei s-au indeplinit dupa o relatie de trei luni.

 

Dupa nunta, cuplul s-a bucurat de o luna de miere de doua zile la un hotel de la malul marii. Problemele au inceput cand cei doi s-au intalnit cu cavalerul de onoare si prietena lui intr-un pub, pentru a sarbatori fericitul eveniment.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

"Totul

a fost fantastic si romantic in luna de miere. Credeam ca totul e in regula la intalnirea cu cavalerul de onoare, parea ca ne simtim cu totii extraordinar. Insa cand am ajuns acasa el m-a acuzat ca am flirtat cu cavalerul lui de onoare. S-a infuriat foarte tare", spune mireasa. Fata spune ca s-a temut pentru viata ei cand sotul a atacat-o.

 

"Am avut un nas rupt, vanatai si urme de muscaturi pe fata si pe gat.

In momentul ala nu ma gandeam decat la faptul ca nu-l cunosc pe barbatul care ma ataca. Unde era sotul meu, cel cu care ma casatorisem cu doar cateva zile inainte? Credeam ca era omul perfect alaturi de care sa-mi petrec restul vietii, insa m-am inselat".

 

Fosta mireasa nu s-a mai intors niciodata la cel care a atacat-o si a reusit sa-si refaca viata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.