Credea ca are CONTRACTII puternice de la sarcina, insa uite ce au descoperit MEDICII dupa ce a aceasta femeie a NASCUT!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:14

Cand Nina Langley a simtit pentru prima data dureri acute in zona stomacului a crezut ca sunt contractii. Era insarcinata in sapte luni si credea ca o sa nasca prematur.


Cu un an inainte, ea a fos tdiagnosticata cu sindromul colonului iritabil, o boala care are cam aceleasi simptome ca si cancerul la stomac. La inceput a simtit niste dureri la sold, insa doctorul a asigurat-o ca este din cauza sarcinii.  Nina a dat nastere bebelusului ei mai devreme cu sapte saptamani pentru a putea sa inceapa tratamentul corespunzator. Acum, va incepe sedintele de chimioterapie imediat ce organismul ei se va recupera dupa operatie.

Logodnicul ei, Ed Cusick, care o ceruse de sotie cu cinci luni in urma a fost extrem de devastat cand a aflat. Nina constituie intreaga mea lume si sunt complet dat peste cap din cauza diagnosticului. Eram atat de fericiti ca vom deveni parinti si acum acest lucru, ne-a umbrit bucuria pe care o simteam. faptul ca baietelul nostru a venit pe lume s-a transformat intr-un adevarat cosmar.

Nu ma asteptam sa fie vorba despre cancer. Nu doresc nimanui sa i se intample acest lucru, a spus logodnicul femeii. Cei doi sunt optimisti in privinta involutiei bolii si i-au rugat pe medici sa nu le dea niciun pronostic pentru a fi increzatori in fortele lor de a depasi situatia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”