Credea ca are o infectie la rinichi, dar a nascut 6 ore mai tarziu! Afla o poveste IREALA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:36

Kayleigh Renwick a ajuns la spital acuzand o durere insuportabila de spate si credea ca este vorba despre o infectie la rinichi, dar adevarul i-a schimbat viata.

Femeia in vasta de 24 de ani a ramas de-a dreptul socata, dupa ce sase ore mai tarziu a nascut.  Asistenta medicala din Marea Britanie depasise cu cinci saptamanai termenul nasterii. Dupa acest eveniment tanara a spus ca nu si-a dat seama ca este insarcinata deoarece a avut mentruatii regulate pe toata perioada sarcinii, mai mult decat atat aceasta a si slabit.

 

Katleight mai are o fetita in varsta de doi ani si se plima prin parc cu iubitul ei Daniel Madge, in momentul in care s-au declansat durerile. Ea

a sustinut tot timpul ca are o infectia la rinichi, motiv pentru care a mers la un centru medical. In timp ce astepta rezultatul analizei la urina, medicul a intrebat-o in cate luni este insarcinata si a trimis-o de urgenta la spital pentru mai multe investigatii.

 

"Citesti despre alte femei cum nu realizeaza ca sunt insarcinate si te gandesti cum poti sa nu stii.

Nu am avut nici carucior, nici patut. Daca mi-ar fi spus ca sunt in patru luni, as fi putut sa ma adun, dar ei mi-au spus ca sunt vesti bune si ca am o dilatare de 8 cm. Nu-mi venea sa cred. Am intrat in soc si am inceput sa vomit. Am facut si un test de sarcina la un moment dat si era negativ
", adauga Kayleigh pentru Daily Mail.

 

Micuta s-a nascut sase ore mai tarziu, dar avea pielea foarte uscata si ceapata deoarece placenta incetase sa mai functioneze. Medicii care au ramas stupefiati ca fetita a supravietuit in ciuda faptul ca s-a nascut cu cinci saptamani mai tarziu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

In

momentul de fata fetita pe nume Lucy are sase luni si din nefericire a fost dignostica cu o boala severa  - Sindromul Capului Plat, o afectiune care provoaca diformitati la cap. Doctorii sustin ca boala a fost cauzata de conditiile neprielnice din uter. In momentul de fata parintii se straduiesc sa stranga 2000 de lire pentru a-i cumpara micutei o casca craniana, care sa-i redea forma capului.

Sursa: DailyMail

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.