Credea ca o sa aiba gemeni si era in culmea fericirii, dar dupa un nou control a primit o veste care a socat pe toata lumea! Ce avea fata asta in burta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:08

Cand Miranda si Josh s-au hotarat sa isi intemeieze o familie, ambii visau sa aiba mai multi copii.

Din nefericire insa, datorita unor probleme medicale, tanara nu putea sa devina mama, asa ca a apelat la fertilizarea in vitro. Dupa nenumarate incercari au fost binecuvantati cu o fetita pe care au numit-o Joslyn.

La un an distanta, cei doi parinti au hotarat sa mai faca o incercare, iar in cele din urma medicii le-au spus ca vor deveni parinti de gemeni. Miranda si Josh erau in culmea fericirii, insa dupa 4 zile au primit o veste la care nu se asteptau.



"Am fost socata, la inceput nu mi-a venit sa cred!", marturiseste Miranda. Se pare ca aceasta nu astepta gemeni, ci cvadrupleti- doi baietei si doua fetite. Copii au venit pe lume perfect sanatosi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.